Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Na meerdere informatieve gesprekken een prachtige nieuwe keuken besteld. Men neemt alle tijd voor de klanten. Zeer vriendelijk personeel, keuken is keurig onbeschadigd bezorgd.
Marieke
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 28 augustus 2023
Wij hebben onze badkamer en toilet laten vernieuwen. Het ontvangst in de showroom was hartelijk en er werd goed met ons meegedacht, ook in de contacten na de eerste afspraak. We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering van het materiaal die precies op tijd werd bezorgd. De installatie van de nieuwe badkamer werd uitgevoerd door een zeer ervaren en hard werkende monteur die regelmatig met ons afstemde over de voortgang. Wij hebben het bezoek van Grando na afloop van de werkzaamheden als zeer prettig ervaren en geeft ons het gevoel dat zij betrokken zijn van het begin tot aan het eind van het project. We zijn blij dat we gekozen hebben voor Grando.
familie Den Dekker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 4 augustus 2023
Grando Keukens Barendrecht is absoluut geweldig! Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep, werd ik overweldigd door de prachtige keukenontwerpen en vriendelijke service. Het personeel was zeer deskundig en behulpzaam, en ze namen de tijd om mijn wensen en behoeften te begrijpen. Het proces van ontwerp tot installatie verliep vlot en professioneel. De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap van de installatie waren uitstekend. Mijn nieuwe keuken ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook zeer functioneel en praktisch. Ik ben erg onder de indruk van de klantenservice van Grando Keukens Barendrecht. Ze waren altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Ze zorgden ervoor dat ik me als klant gehoord en gewaardeerd voelde. Ik kan Grando Keukens Barendrecht ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige keuken en een uitstekende service. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik ben ontzettend blij met mijn prachtige nieuwe keuken. Dank je wel, Grando Keukens Barendrecht!
Dino
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 18 juli 2023
Zeer meedenkend en creatief. Er kwam een ontwerp uit waar we zelf helemaal niet aan gedacht hadden. Toen we na de badkamer ook overwogen de keuken te verbouwen zijn we weer naar Grando gegaan en opnieuw is daar een geweldig ontwerp voor de keuken en sugesties voor verdere aanpassingen daaromheen gekomen. Ze adviseren ook uitstekende aannemers die in nauw overleg de werkzaamheden uitvoeren. We zijn heel tevreden.
Edy Zonneveld
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 17 juli 2023
Badkamer slopen, en dan helemaal op nieuw in delen. Super mooi geworden
Ton
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 21 juni 2023
We hebben een zeer uitgebreide keuken gekocht. Hoewel we nergens anders hebben gekeken hadden we dit ook niet anders gewild. We wisten niet echt goed wat de mogelijkheden waren, maar eenmaal aan tafel waren we perplex door de creatieve ideeën die we te zien kregen. Levering en montage zoals vooraf afgesproken. De montageploeg was een verademing om te zien werken. Georganiseerd een zeer precies.
A Schild
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 19 juni 2023
Super service met attent team die graag meedenkt en voor ons zowel mooie keuken als badkamer heeft verzorgd. Kortom hele fijne winkel en service!
Ingrid
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 17 juni 2023
Wederom bij Grando Evert Rop geslaagd na jaar eerder keuken. Het rustig meedenken, uitzoeken en het tenslotte plaatsen van de nieuwe badkamer en wc hebben wij als zeer prettig ervaren. Chapeau voor mijnheer Rop, iedereen is stil als ze de nieuwe badkamer zien en wij genieten er nu voortaan elke dag van.
Peter Kop
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 juni 2023
Zeer prettig geholpen en een prachtig eindresultaat. We gingen de showroom in met de gedachten een kookeiland te nemen in onze nieuwe keuken, maar uiteindelijk zo goed geadviseerd en geïnspireerd om totaal iets anders te doen (een leef- /woonkeuken). En we zijn superblij met het eindresultaat!
Jasper
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 6 april 2023
Van het uitzoeken, de offerte t/m de oplevering van onze nieuwe badkamer is fantastisch gegaan. Wij zijn super blij en genieten er echt van. Hij is precies geworden wat wij voor ogen hadden. En alles is zeer goed gecommuniceerd. Ook de installatie was perfect geregeld. Een dikke aanrader!
Fam. A. Lock
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 31 maart 2023
Blij met onze keuken. Eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Mooi en kwaliteit, ook over plaatsing zijn wij erg tevreden.
Frans Fobbe
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 30 maart 2023
Prima geholpen,alle voor en tegens besproken. Ook fijn dat je nog dingen kunt veranderen met laatste doorloop. Wij toch voor een stenen blad gegaan. En de monteur was prima is zelfs nog terug gekomen om de plinten er weer op te zetten.
Carla Van Houten
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 maart 2023
Wij hebben een extra kast (koelkast en ladekast) voor in de keuken gekocht. Alles verliep keurig volgens afspraak. Ondanks dat het in verhouding een kleine aankoop was, werden we heel goed en serieus geholpen. De kast staat inmiddels een week en alles werkt prima.
Peter Tieman
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 maart 2023
Zeer goed geholpen, meegegaan naar schip toen het mogelijk was om op te meten en te tekenen, daarna op het schip geleverd. Perfect.
Vof Ocean
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 maart 2023
Ik ben voor mijn nieuwe keuken naar Grando Barendrecht gegaan ivm de positieve reviews. En dat is zeker waar gemaakt! Vanaf het begin ben ik goed geholpen en geadviseerd. De planning liep op schema en de monteurs waren heel vriendelijk, snel en nauwkeurig. Er was altijd een snelle reactie op vragen en ook de nazorg was prima. Kortom, een aanrader!
P van den Herik
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 maart 2023
Wij hebben zowel een keuken als badkamer via Grando gekocht. Deze hebben wij ook via Grando laten plaatsen. Met de adviseur van Grando hebben wij prima ervaringen. De voor Grando werkende aannemer was een positieve verrassing. Alles werd netjes en op tijd geplaatst en bij de oplevering werden alle aangegeven punten prima opgepakt.
Rob van Duin
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 20 maart 2023
We hadden door een mega verbouwing veel mogelijkheden voor het plaatsen een keuken. Eenmaal bij Grando Barendrecht prima ontvangen door de gastvrouw. Evert en Mike hebben super meegedacht waardoor we geen standaard keuken hebben maar een die perfect past bij onze eigen smaak. Alles volgens afspraak geleverd en ook alles meteen goed. De keuken is fantastisch geworden dus bedankt Evert en Mike voor jullie geduld. Ik raad Grando Barendrecht aan voor goed advies.
Judith
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
Correcte levering van onze nieuwe badkamer. Vriendelijk personeel! Alles werd tot in detail geregeld! Erg tevreden ook over levertijd en installatie. Een echte aanrader! Zeer degelijk en luxe uitstraling als eindresultaat!
Ineke Jansen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 november 2022