Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Goede service achteraf van Grando Bergambacht. Een half jaar na plaatsen van nieuwe badkamer is het glas van de deur en zijwandje gebroken. Oorzaak onbekend. De heer Fred Kreukniet heeft alles geregeld. Nieuwe deur besteld en laten plaatsen. Dit alles zonder kosten. Geweldig. Nogmaals hartelijk dank!
Jan
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 25 april 2023
De service is boven gemiddeld. Fred denkt en handelt in zeer goed overleg met de klant. Neemt alle tijd en zoekt net zo lang totdat een een oplossing is gevonden. Ook als er achteraf na plaatsing problemen ontstaan, staat zijn service als een huis. Dit is waarom we bij Grando klant zijn. We hebben er een keuken en 2 badkamers gekocht en zijn uitermate tevreden over het hele proces. Complimenten Fred.
Martin
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 31 maart 2023
In 2016 ook onze keuken gekocht bij Fred Kreukniet. Omdat toen ook alles perfect verlopen is, zijn we eind vorig jaar terug gegaan voor wederom een keuken voor onze nieuwe woning. En zijn we weer met Fred aan tafel gaan zitten. Samen hebben we een schitterend ontwerp gemaakt. Wat is het toch fijn om met een ervaren vent aan tafel te zitten. Ook nu is alles weer volgens plan verlopen. En is de keuken geplaatst zonder oplever punten. Fred nogmaals bedankt
Aart
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 31 maart 2023
We zijn heel goed door Fred geholpen en hij heeft ons erg prettig begeleid bij de keuzes die we moesten maken bij de keuken. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige keuken waar we erg blij mee zijn!
HA
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 28 maart 2023
Wij hebben bij Grando in Bergambacht een keuken, badkamer en toilet gekocht. Over de advisering, levering en montage zijn wij zeer tevreden. Bij zich voordoende probleempjes zorgde de heer Kreukniet steeds voor een snelle en adequate oplossing. Wij hebben zelden iemand meegemaakt waarbij service zo hoog in het vaandel stond. Zeker aanbevelenswaardig.
F.P.Terpstra
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 21 maart 2023
Hebben een keuken gekocht bij Grando Bergambacht. Door Fred Kreukniet werd goed meegedacht en werden wij behoed voor foute keuzes. Uiteindelijk is de keuken in november 2022 geplaatst. Ook dit verliep soepeltjes, Een kastje wat verkeerd was geleverd, werd heel snel vervangen. Dus niets anders dan lof voor deze vestiging.
Henri en Erica van Ingen
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 19 maart 2023
Vanaf het moment van bestellen t/m de montage kan ik alleen maar zeggen dat dit is geslaagd. De planning binnen 2 weken is uit gekomen en alle elementen waren dus op tijd aanwezig, geen naleveringen. Ook de montage door RS Montage is zonder problemen verlopen, terwijl Fred Kreukniet de vinger aan de pols hield, zowel tijdens montage als erna. Ik ben dik tevreden!
Paul Boer
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 10 maart 2023
Wij zijn dik tevreden met het resultaat, met name aankoop afspraken en afhandeling, en in het gebruik het voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Gemaakt door vakmensen.
Ad en Jan van den Berg
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 10 maart 2023
Op basis van onze zeer positieve ervaringen, 5 jaar geleden, bij de aankoop van een keuken nu een nieuwe badkamer gekocht. Ook hierbij zijn we uitgebreid voorgelicht en konden we middels 3D tekeningen een goede impressie krijgen. Levering compleet afspraak zo ook de montage welke professioneel en zeer fraai gerealiseerd is. Alle lof voor Fred van Grando en Michael en Stephan van Nettomontage.
Aart van Bergen Bravenboer
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 02 mei 2022
Fred heeft ons uitstekend geholpen. Keuken is prachtig geworden en volledig naar onze wens.
Annemieke
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 02 augustus 2021
Kundige, vriendelijke adviseur die ons efficiënt hielp om onze droom keuken samen te stellen! Aanvulling ontvangen 29 april 2021: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst. Alles soepel verlopen. Het is prachtig geworden.
Joleen
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 01 maart 2021
Op een zeer plezierige wijze en eerlijke manier hebben wij naar volle tevredenheid onze nieuwe badkamer bij Grando Bergambacht aangeschaft. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, werd door Grando (Fred) regelmatig de vinger aan de pols gehouden. Dat gaf een goed en vertrouwd gevoel. Wij hebben een fantastische nieuwe badkamer. Grando (Fred) bedankt!
Henk en Astrid Graafland
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 23 oktober 2020
We hebben onze keuken bij Grando gekocht. Het advies was uitstekend. Veel geduld, tijd en energie is er in gestoken. Meerdere ontwerpvarianten gemaakt om op onze droomkeuken uit te komen. Levering en installatie goed uitgevoerd. Ook de restpunten hebben de volledige aandacht en zijn naar tevredenheid opgelost.
Pieter
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 04 oktober 2020
Goed advies en duidelijke afspraken met Grando Bergambacht/ Fred Kreukniet i.v.m. verbouwing van badkamer en toilet op beneden verdieping. Probleem met niet passende douchedeuren werd in goed overleg opgelost en bleek een fout van de leverancier. Ook vakkundige plaatsing en afwerking door Netto Montage. Plezierig contact, snelle reactie op vragen en afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Familie Vrolijk
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 03 oktober 2020
Ik heb bij Fred Kreukniet een keuken gekocht. Fred en zijn vrouwelijke collega hebben mij buitengewoon geduldig en betrokken geholpen om tot het voor mij gewenste prachtige resultaat te komen. Geen toezeggingen die niet kunnen worden waargemaakt. En een monteur die netjes en nauwkeurig te werk ging om de droom te realiseren.
Anja Rietveld
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 11 september 2020
Bij Grando Keukens Fred Kreukniet in Bergambacht een kompleet nieuwe keuken uitgezocht, gekocht, de oude laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. De voorgesprekken telkens (zeker 5x) uitstekend, geduldig en vakkundig gevoerd met Fred Kreukniet.Alle details behandeld, ook diverse goede suggesties van Fred. De keuken is geplaatst door Willem Holstein, ook tot volle tevredenheid en tijdens het plaatsen is Fred ook een paar keer komen kijken of alles goed ging. Een prima bedrijf, prettige mensen en afspraken keurig en op tijd nagekomen. Ik zou Grando Bergambacht Fred Kreukniet zeker aanraden.
W.Scheijgrond
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 14 augustus 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Bergambacht. Dit vanwege een verhuizing en verbouwing. In 2008 hadden wij al eens een keuken bij Fred Kreukniet gekocht en dat was ons destijds prima bevallen. Fred heeft alle tijd voor je, denkt met je mee en is duidelijk over de prijs. Geen gedoe over korting hier en korting daar, geen gladde praatjes. Je kunt hem altijd bellen voor advies. En de nalevering van de vensterbanken deed hij zelf! Gezellig! En dan vergeten we bijna te zeggen dat Grando keukens kwalitatief erg goed zijn. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Al met al een zeer positieve ervaring!
Floor en Cora
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 02 augustus 2020
Wij hebben onze badkamer geheel vernieuwd en voor advies zijn wij naar Grando Bergambacht gegaan. Zeer goed geholpen door eigenaar Fred Kreukniet die alle tijd voor ons nam en onze wensen vertaalde naar de badkamer zoals die nu geworden is. Hij bracht ons in contact met het bedrijf Netto Montage die de gehele renovatie tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Bijzonder voor ons was de betrokkenheid van de heer Kreukniet bij de renovatie, hij komt tijdens de werkzaamheden langs om te kijken en te vragen of alles naar wens verloopt. Wij zijn vol lof over zowel Grando Keukens en Badkamers Bergambacht alsmede het team van Netto Montage. Kortom , wat ons betreft een succes en een echte aanrader om met beide partijen zaken te doen.
Fam. Verwaal - Lekkerkerk
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 06 juli 2020