Quooker cube

Altijd al bruisend koud water gewoon uit uw keukenkraan willen hebben? Dan hebben we goed nieuws, Quooker heeft een nieuwe innovatieve kraan, de Quooker CUBE.

De kraan die alles kan

Quooker CUBE is een 5-in-1 kranen systeem wat naast koud, warm en kokend water, ook lekker koel bruisend en gefilterd water geeft. Allemaal vanuit één kraan. Heerlijke limonades en cocktails kunnen nu in een handomdraai gemaakt worden en lekker puur bruisend water bij het eten is ook een luxe die nu toegankelijk is. Hierdoor is het niet meer nodig om plastic flessen te kopen, waardoor de Quooker CUBE ook een bijdrage levert aan het oplossen van het plastic probleem. Tijdbesparend, praktisch én milieubewust!

De CUBE wordt naast het bekende kokend water reservoir in het keukenkastje geplaatst. In de CUBE zitten twee filters die het water zuiveren en een CO2-cilinder is goed voor 70 liter koud bruiswater.

  

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij Quooker steeds voorop, ook bij de CUBE. Door het unieke bedieningssysteem is het onmogelijk om kokend water te tappen als je bruisend water wilt. Door het kleurgebruik wordt de gebruiker gewaarschuwd, zodat je nooit mist grijpt.

Geniet van bruisend water en bespaar geld

Geniet van bruisend water en bespaar geld Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan € 200 per jaar.

Blijf zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer € 0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Benieuwd naar de nieuwe Quooker kraan en de mogelijkheden die het biedt? Kom het ervaren en maak een afspraak in een showroom bij jouw in de buurt.