Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
verhoekx
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2022
Informatief en ongedwongen verkoopgesprek, met een creatief ontwerp als resultaat. Er werd echt met ons meegedacht en naar oplossingen gezocht om binnen budget en planning te blijven. Positief afwijkend is de heldere prijsstelling, waarbij er er niet geschermd wordt met acties, waarvoor de klant direct met beslissen. Kers op de taart is de ondernemer die na oplevering zelf nog langs komt om te kijken of alles naar wens is gemaakt.
Jan-Hein Mols
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 november 2022
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we goed geslaagd bij Grando keukens Tilburg. Dave heeft (in tegenstelling tot anderen) met ons meedacht wat wel kon. Aan de hand van eerlijk, vriendelijk en scherp advies over de inrichting en de prijs hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we hadden verwacht! Kasten en apparatuur van mooie kwaliteit binnen een afgesproken budget! Alles op tijd geleverd en de keuken is zeer netjes geplaatst. Bedankt voor de prettige samenwerking Dave!
Familie Rama
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 november 2022
Goede service en kennis van de verkoper. Uitvoering gedaan met keukenbouwers plus. Werken zeer netjes
John van den Bosch
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 7 november 2022
Super goed geholpen met kiezen van onze nieuwe keuken, werd ook op datum wat afgesproken geleverd. Ook na zorg was heel goed ze waren altijd bereikbaar voor vragen en om mee te denken. Volgende keuken kom ik zeker weer hier terug.
Muhanad
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 4 november 2022
Voor een verbouwing van de badkamer, bijkeuken en zolderverdieping bij Herman van Grando Tilburg geweest. Hij dacht goed mee en had goede suggesties over hoe en wat te kiezen. Niet agressief of pusherig tav het doen van een aankoop. Eerst verschillende afspraken gehad voordat we uiteindelijk hebben besteld. Levering volgens afspraak en goed verlopen. Contact rondom onduidelijkheden voor de aannemer was prima, maar tekeningen niet helemaal goed dus dat heeft wat extra overleg gekost. Aftersales qua defecte producten goed verlopen. Al met al zeer tevreden over Herman van Grando tilburg.
Jasper van Tiel
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 oktober 2022
Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken. Is keurig afgeleverd en opgebouwd. Alles was compleet en niets beschadigd.
Rob van de Laar
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 19 oktober 2022
Enige tijd terug keuken gekocht bij Grando, geholpen door Dave. Heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. Vorige week is de keuken geleverd. Waren een paar dingen niet goed gegaan bij de levering, is inmiddels opgelost. Heel blij met de keuken en het hele traject bij Grando.
Jeff
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 23 september 2022
Van begin tot eind alles super en volgens de afspraken gegaan! Het was nog even spannend of alle apparaten geleverd konden worden ivm de welgekende leverproblemen maar dankzij Dave Tierie hebben we echt alles optijd binnen gekregen waardoor wij echt gelijk optimaal kunnen genieten van de keuken!
Elke Berkhof
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 september 2022
Wij wilden onze oude keuken vervangen door een nieuwe waarbij we geen hoge kastjes meer wilden. In het gehele proces van kijken wat de mogelijkheden zijn tm het intekenen van de keuken en zelfs daarna zijn we uitstekend geholpen. De keuken staat er en voldoet volledig aan het beeld dat we hadden.
Peter van Dongen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 september 2022
Heel blij met de super mooie badkamer. Prima samenwerking met Grando en JS Montage.
Dennis Mateijsen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 september 2022
We waren op zoek naar een badkamer, na wat adresjes kwamen we uit bij Grando keukens en bad Tilburg. We werden meteen erg vriendelijk ontvangen, en zonder een opdringerig gevoel, gaf de jonge dame goed en vakkundig advies. Met koffie en een leuk gesprek kwamen we er snel uit. Een week later kregen we via de mail de uitgewerkte tekeningen en leiding schema. De levering was ook goed verlopen keurig op de af gesproken dag en tijd. Wel misschien wat duurder maar ik weet wel waar ik mijn keuken ga bestelen dat is weer Grando keuken en bad in Tilburg.
Arno Van Geffen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 31 augustus 2022
We zijn erg tevreden over de service van Grando. De keuken is super geplaatst. We hebben gekozen voor Grando omdat het totaal concept mogelijk was. Totale verbouwing van keuken (en gang) plus plaatsing van de nieuwe keuken. Dit is met de support van keukenbouwers plus erg netjes gebeurd.
Peter Sonntag
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
We kochten een badkamer, keuken en wc voor ons nieuw appartement en wat bleek: ook alle benodigde aannemerswerkzaamheden konden door Grando verzorgd worden: muren uitbreken, stucwerk, vloeren leggen, aanleggen extra elektriciteitsgroepen etc. Alle werkzaamheden zijn keurig volgens planning uitgevoerd door vakbekwame mensen. Alle materialen zijn keurig op tijd geleverd en dat in de huidige tijd. Probleempjes worden keurig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over het volledige traject van aankoop tot en met plaatsing. Grando heeft ons op een prettige manier heel veel werk uit handen genomen! Kortom een aanrader!
Syl de Ruiter
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 augustus 2022
We hebben het de medewerkers van Grando Tilburg niet makkelijk gemaakt bij de samenstelling van onze droomkeuken. Er is aan alle kanten met ons meegedacht om het ook binnen de mogelijkheden van ons budget te houden. En het eindresultaat mag er zijn. Door de 3D ontwerpen die zijn gemaakt kregen we vooraf een goed beeld hoe de keuken eruit zou kunnen komen te zien. De keuken is in het echt nog mooier geworden. We zijn er heel blij mee en we hebben mensen uit ons netwerk al verteld over onze ervaringen met Grando Tilburg en dat ze met name moeten vragen naar meneer Filippetti, A., waar wij hele prettige ontmoetingen en ervaringen mee hebben gehad.
W.K. Heerkens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 14 augustus 2022
Alles goed en optijd geregeld/ geleverd. Goede service, prijzen en leuke mensen. Kortom leuke en goede zaak! Volgende keuken koop ik weer hier.
Nick
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg We werden super goed geholpen door Dave Er werd serieus met ons meegedacht bij de aankoop van de keuken Nu staat nu in ons nieuwe huis een super mooie keuken Ook de montage van de keuken ging volgens planning Het waren super aardige monteurs die de keuken hebben gezet Als men nu aan ons gaat vragen waar we de keuken hebben gekocht zullen wij met trots de naam Grando vernoemen
Ton en Riekie Vromans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
Nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er werd creatief meegedacht met onze ruimte om in te delen. Erg blij met het eindresultaat. Goede communicatie, erg vriendelijk en enthousiast. Na het plaatsen zowel telefonisch contact gehad als bezoek gehad vanuit Grando om te kijken of alles naar wens is. Aanrader!
Debbie Van Hermelen - van Beerendonk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 augustus 2022