Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We zijn heel goed geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken! Grando heeft ruim aan onze verwachtingen voldaan, ook meegedacht in oplossingen. Ook het meerwerk was prima verzorgd. Kortom Grando is een aanrader!
Fred v Gils
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 mei 2022
Bij de vestiging in Tilburg geweest voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Enorm fijn contact met Dave gehad. Hij neemt echt de tijd voor je. We hebben al onze wensen kunnen uitleggen en zijn samen tot een perfect resultaat gekomen. Snelle levering en een mooie prijs. Voor een volgende keer komen we zeker terug!
Mathijs
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 11 mei 2022
Aangekocht een keuken met keukeneiland waarin onze persoonlijke wensen zijn verwerkt. Super in gedachte uitwisselingen om een schitterend resultaat te krijgen in kleur en design. Vakkundig geplaatst door nette mensen. Voor ons geldt Grando keukens een aanrader.
Nico Kuijpers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 2 mei 2022
Na wat lovende recensies gelezen te hebben over Grando Keukens zijn we daar terecht gekomen. We wilden onze oude keuken vervangen. Er werd goed met ons meegedacht en advies gegeven door Dave, waardoor we besloten om onze keuken bij Grando te bestellen. De afspraken zijn allemaal goed nagekomen. Helaas een ontwerpfoutje van de hoogte van de plint waardoor de close-in boiler er net niet onder paste. Hiervoor was snel een goede oplossing door Dave bedacht. Maar het duurde het een week langer voordat we de keuken konden gebruiken omdat water niet aangesloten kon worden daar de montageploeg het te druk had met andere keukens plaatsen en de invalkrachten het niet meteen konden oplossen. Al met al zijn we zeer tevreden met onze keuken van Grando keukens en genieten er elke dag van. Het is onze mooiste en handigste keuken ooit. Ook dank aan de firma Spijkers die de keukens voor Grando plaatsen, inclusief de voorbereidingen en aanpassingen voor water, licht, gas en stucwerk doen. Zij hebben prima werk geleverd. Een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil.
Cor en Karin
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 26 april 2022
Vorig jaar rond september/oktober zijn wij op gesprek gegaan voor een keuken bij Grando in Tilburg. Hier hebben wij gepraat met Dave en een keuken ingetekend dat aan onze wensen voldeed. Aangezien wij al bij meerdere zaken waren geweest, was het duidelijk voor ons wat we wilde en was het voornamelijk de mogelijkheden bij verschillende keukenzaken bekijken. De showroom is overzichtelijk en er staan erg mooie keukens. Je wordt hier vriendelijk begroet en er wordt ook uitgebreid de tijd genomen. Dave kwam met een mooie keuken en ook nog eens voor een hele goede prijs. Een paar upgrades waren geen enkel probleem en ook met de prijs werd meegedacht (starters dus een kleiner budget). Keuken was ruim op tijd binnen en werd op ons verzoek later uitgeleverd. En dat zonder enkel probleem. De keuken is door ons zelf in elkaar gezet en hierbij kwamen wij erachter dat 1 plint en 1 grieplijst niet correct waren. Na contact via de mail zijn de juiste onderdelen besteld en deze konden we snel ophalen. Pluspluntje is ook dat je herkent wordt zodra je binnen komt. Als klant wordt je goed onthouden en dat voegt toch net iets extra's toe. Al met al zijn wij super tevreden over de service en erg blij met de keuken.
Lindsay
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 april 2022
Ik heb mijn eerste keuken bij Grando Tilburg gekocht. Ze hebben me tijdens het gehele proces goed geholpen en geadviseerd. Tijdens het plaatsen was er per ongeluk een foutje gemaakt in de plaatsing. Ze hebben dit keurig opgepakt voor mij en een passende en mooie oplossing geboden! Erg tevreden over de expertise & begeleiding tijdens het gehele proces (aangezien ik een nieuwbouw woning had gekocht, zat er zeker 1,5 jaar tussen het moment van aanschaffen en het uiteindelijk leveren en plaatsen). Voor een volgende keuken ga ik zeker nog eens langs bij Grando Tilburg!
M Deenen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 3 april 2022
Hele fijne en goede service vanuit Grando met betrekking tot kiezen en opleveren. De mannen van Spijkers Montage hebben de keuken vervolgens super netjes geplaatst. Er was een klein foutje gemaakt maar dat werd een dag later alweer opgelost. Heel blij met de keuken!
Julie
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 maart 2022
Super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Goede adviezen gekregen. Ze hebben tijdens het gesprek alle tijd voor je en laten verschillende mogelijkheden zien. Het resultaat is uiteindelijk geweldig
Anita Jacobs
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 februari 2022
en keuken gekocht bij Grando vestiging Tilburg. Het gesprek verliep soepel en wij hadden het idee dat er echt geluisterd werd door Dave. Uiteindelijk een keuken gekocht waarbij we nog verrast werden met een Cooker. Top gevoel gaf dat. De installatie vertoonde wat hobbels maar dat was niet te wijten aan Grando. Zelf met behulp van anderen opgelost. Ben zeker tevreden over het complete pakket en we zijn blij met onze keuken.
Jan Rokven
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 januari 2022
Bij Herman in Tilburg een badkamer gekocht. Vriendelijk geholpen, maar helaas ging er bij ons het een en ander mis. Tegels voor de wand waren in eerste instantie verkeerd besteld en geleverd. Bij nalevering van de goede tegels waren er te weinig tegels en de keer erop weer de verkeerde tegels nageleverd. Na een paar keer op en neer bellen met zowel Herman als zijn collega hebben ze het netjes opgelost en zelfs een koerier laten komen met een doosje van de goede tegels. Door de ingehuurde aannemer waren wat dingen verkeerd gedaan, maar ook dat is door hem keurig netjes opgelost. Een verbouwing die normaal twee a drie weken zou duren heeft bij ons ruim vijf weken geduurd, maar nu kunnen we wel heerlijk douche in onze mooie badkamer.
Familie van Gogh
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Perfecte service in de winkel echt meedenken en oplossingen zoeken. Monteurs van "Spijkers" zijn vakbekwaam en erg nauwkeurig. Zelfs alle restafval wordt de volgende dag netjes opgehaald. 1000% tevreden en service.
Ton Hamers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Er werd meegedacht over hoe deze het mooist en meest praktisch samengesteld kon worden. Het contact verliep prettig en we zijn heel blij met het resultaat.
Ricardo & Linda
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Grando Tilburg Reeshof is een fijne winkel. Ik werd steeds goed en snel geholpen. Blijkbaar is het normaal dat er altijd iets fout is bij het plaatsen van een gekochte keuken, zo ook bij mij...maar prima opgelost. Erg vriendelijk contact en opvallend goed is dat ze je naam nog kennen als je 5 maanden later nog eens langs komt
Jolanda
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 7 januari 2022
Super blij met onze nieuwe keuken, deze is nog mooier geworden dan we van tevoren hadden gehoopt. Dave heeft uitvoerig de tijd voor ons genomen en tijdens het hele proces meegedacht en aangevuld waardoor onze keuken van alle luxe is voorzien. De communicatie was prettig en helder, bij Grando Tilburg zijn de lijntjes kort waardoor je altijd snel reactie krijgt. Kortom, als je op zoek bent naar goed advies en een mooie kwaliteit keuken is dit zeker een aanrader!
Lisa
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Een nieuwe badkamer, wc en keuken gekocht bij Grando Tilburg. De laatste weken van 2021 zijn de badkamer en wc gerenoveerd. We zijn super tevreden over alles. Herman heeft ons goed geholpen bij het inrichten van onze nieuwe badkamer. Nooit gedacht dat er een dubbele wasbak in onze kleine badkamer zou kunnen, maar het past!! Alle spullen ruim optijd geleverd. Nog wat puntjes aangegeven tijdens het opleveren waar meteen actie op uit gezet wordt! Nu genieten van onze nieuwe badkamer en wc! Eind van januari gaat de keukenrenovatie beginnen, ik verwacht niet anders dan dat dat ook helemaal soepel en fijn gaat verlopen!
Fam. Schuring
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Vorig jaar hebben wij bij Grando Tilburg een badkamer gekocht. In het eerste gesprek zijn wij goed geadviseerd door Herman, waardoor onze droombadkamer dezelfde week nog in 3D te zien was. Na een paar weken ongeduldig wachten is de badkamer ook nog eens perfect geinstalleerd door JS Montage. Wij zijn er super blij mee en kunnen Grando Tilburg aan iedereen aanraden.
Jolanda Boks
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Keuken geleverd voor de kerst, keuken geplaatst net na de kerst (en dat terwijl de monteurs eigenlijk vrij zijn, heeft grando toch uitzondering gemaakt) wat een top werk, en wat een prachtig resultaat!! Fijne monteur. Hij had iemand van grando gebeld om t keukenblad erop te leggen( graniet) en die komen hem dan gewoon helpen. Niets meer dan lof...!!!
Angelique
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 28 december 2021
Wij hebben een keuken gekocht en zoals je dat noemt wit op wit, betekent wit blad op witte kasten. We zijn hierbij fantastisch geholpen door de medewerker André. Onze nieuwe keuken is inmiddels geplaatst door vakmensen van de dnkz en we zijn super blij.
Jan van der Linden
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 27 december 2021