Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Nadat we hadden besloten om de keuken en badkamer aan te gaan pakken, zijn we gaan kijken bij diverse aanbieders. Bij sommigen kwamen we amper verder dan de drempel, zo niet bij Grando Tilburg. Daar werden we opgevangen door Dave die ons mee heeft genomen door de showroom. Met hem hebben we de plannen besproken en alles bekeken. Dave dacht heel goed mee in alles. Omdat ook al het werk van slopen tot zetten moest worden gedaan, hebben we dit ook in handen van Grando gelegd. Zij hebben Spijkers Montage ingeschakeld en ook zij hebben super goed werk geleverd. Al het betrokken personeel was vriendelijk en kundig. Heel blij met onze prachtige nieuwe keuken en vol spanning afwachten tot de badkamer ook is gedaan!
Yvette
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 maart 2023
Complete keuken gekocht bij Grando Tilburg. Dave, was zeer betrokken en had een mooi ontwerp gemaakt. Na alle tijd voor ons genomen te hebben hebben we samen een keuze gemaakt van de materialen tegen de kosten. Levering volgens afspraak. Plaatsing volgens afspraak. Nu nog enkele kleine dingetjes afwerken (waar Grando geen debet aan heeft) en dan genieten vd keuken. Fijn bedrijf om mee samen te werken, ze plaatsen de klant op de eerste plaats.
Ruud Janssens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 maart 2023
Zeer blij met onze keuken van Grando. De keuken is geplaatst in onze nieuwe woning waar een hoekkeuken in stond. Dankzij de deskundigheid en het meedenken van de verkoopadviseur konden we toch voor het gewenste eiland gaan. Inbouwapparatuur is weggewerkt in een loze ruime in de muur. Van begin tot eind een fijne ervaring gehad, van adviesgesprek tot afmonteren. Lijntjes zijn kort, monteurs werken zeer netjes, zijn vriendelijk en nemen de tijd om alles uit te leggen. Na oplevering kwam de verkoopadviseur nog langs om alles na te lopen. Er zijn 2 kleine puntjes die nog nagekeken/vervangen moeten worden maar daar hebben wij alle vertrouwen in. Keuken voelt zeer degelijk aan en we maken er met veel plezier gebruik van. Grando keukens is zeker een aanrader.
Fam. van Loon
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 9 maart 2023
Grando is een afkorting van grandioos denken we. We hebben Grando leren kennen door een reclamespot op de radio en na een leuk gesprek thuis hebben we een prachtige keuken samen gesteld met de adviseur. Het "ontzorgen" stond ons erg aan en Grando heeft alles voor zijn rekening genomen van het leiding- en stucwerk tot de elektra en de uiteindelijke plaatsing. De voorpret op zich was al de moeite waard maar we werden echt verliefd op de keuken toen hij er stond. Echt super!
Frank van den Broek
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 februari 2023
Goede, sympathieke en gastvrije ontvangst en begeleiding in het filiaal. Wordt uitgebreid tijd en aandacht geschonken, zelfs als je al eigen design hebt gemaakt. Ondanks dat de gewenste levertijd aanmerkelijk korter was dan normaal, alles keurig op tijd. Mannen van keukenbouwers ook prima gasten, denken goed mee bij eventuele issues of dingetjes die je toch net even anders wilt. Alle troep/dozen/ plastic etc wordt volgende dag keurig opgehaald. En dan nog na een paar dagen opleveringscheck! Grando...complimenten!
Esther van Yperen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 februari 2023
Wij zijn ontzettend goed geholpen. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en daar is Brigitte mee aan de slag gegaan. Omdat wij wel met een budget wilde werken heeft zij ons alle alternatieven laten zien en ons goed geïnformeerd.
Tim & Quint
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 februari 2023
We hebben een keuken gekocht met afzuiger, vaatwasser zwevend kastje en plankjes. Als laatste ook nog plankjes op maat waar we zelf een trolly van willen maken. Dave hielp ons echt enorm goed en snel! Binnen no time had hij voorbeelden getekend en dit deed hij ook gedurende het proces als we benieuwd waren hoe iets zou staan. Los daarvan loodste hij ons ook door het proces om onze keuzes te vergemakkelijken. De keuken is enorm mooi, zo gezet, werkt perfect en ook fijn; het afval van de levering wordt gewoon de volgende dag opgehaald!
Lennard Kosterman
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 3 februari 2023
Vanaf het eerste contact zijn wij onwijs goed geholpen door Dave. Hij luisterde goed naar onze wensen, denkt mee en durft echt advies te geven. En het bleek het juiste advies. Daarnaast wilden wij graag dat alles geregeld zou worden. Naast het leveren en plaatsen van onze droomkeuken hebben zij ook ook onze droomvloer gelegd. Werkelijk alles wordt uit handen genomen. Achter de schermen wordt alles tot in de puntjes geregeld. De kers op de taart was voor ons dat alles volgens afspraak werd geleverd zonder naleveringen, beschadigingen o.i.d. Daarnaast zijn we dik tevreden over het leggen van de vloer en de voorbereidingen voor het plaatsen en het uiteindelijk monteren van de keuken. Een dikke 10 voor Grando.
Annemarie Boom
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 1 februari 2023
In vergelijking met andere keukenzaken had ik meteen een goed gevoel bij Grando keukens. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door Birgit en samen zijn we mijn keukenproject gestart. Brigit dacht goed mee, bracht mijn wensen in beeld, voerde wijzigingen door. Werkte op afspraak, zodat ze alle tijd voor mij had. Dat was erg prettig. Kwam bij mij thuis, maakte een compleet en passend keukenontwerp. Brigit heeft mijn project geleid van A tot Z. Van uitvoering tot de oplevering. De montage van de keuken werd uitbesteed door de fa. Spijkers. Ook dit bedrijf verdient een dik compliment voor alle werkzaamheden die zij verricht hebben. Nu, twee maanden later ben ik nog blij met mijn keuken. Ik zou zeggen op zoek naar een nieuwe keuken, maak een afspraak met Brigit Naaijkens.
Ans Meurs
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 januari 2023
Hallo ik heb een mooie keuken gekocht, precies wat ik zocht, alles volgens plan gegaan, en boven al goed geplaatst, en alle gemaakte rommel netjes op geruimd en op gehaald! Super bedankt.
Ama kluijtmans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 december 2022
Herman kwam op een mooie zomerse avond in september bij mij thuis om samen inspiratie op te doen en te brainstormen, uiteindelijk had ik de volgende dag de tekenen en 3D foto's in mijn mailbox staan! In de week van 14 december zijn de voorbereidingen gestart en 20 december is de keuken geplaatst en het resultaat is verbluffend! Het contact, de werkwijze en het personeel geven het gevoel dat je droomkeuken werkelijkheid word! Herman en de heren van Spijkers! Bedankt!
Marcus Schouten
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 december 2022
Fijn en goed geholpen door André met het ontwerp van onze droomkeuken. Luistert echt naar je wensen en neemt de tijd voor je. Met de montage is ook alles goed verlopen.
Jorn
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 december 2022
Wij hebben pas geleden een keuken gekocht bij Grando Tilburg. Wij zijn super behandeld door het personeel aldaar. Alles waar ze voor staan hebben ze ook waar gemaakt. Ik zou iedereen aanraden om hier een keuken of badkamer te kopen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Boet van Lieshout
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 8 december 2022
Heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn super goed geholpen door Dave. Hij luistert goed en komt met goede ideeën. Wij raden Grando Tilburg zeker aan.
Dianne Rijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 1 december 2022
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Tijdens ons eerste bezoek kregen we een goed gevoel bij Grando. Een keuken kost een hoop geld maar we werden serieus genomen en dat gaf voor ons de doorslag om voor Grando te gaan. André Filippetti heeft met zijn ervaring, goede adviezen en kennis samen met ons een prachtige keuken samengesteld. Ook als we later nog vragen hadden kregen we snel en naar tevredenheid antwoord. Tijdens de plaatsing heeft André ook contact gehouden omdat hij van begin tot eind alles in goede banen wilden laten leiden zodat wij minder stress hadden. Goede communicatie is nl. van groot belang. Eindconclusie: wij zijn zeer positief en enorm blij met onze aankoop.
Karin en Patrick
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 29 november 2022
Door André en Dave zijn wij super goed geholpen. Onze badkamer is geworden zoals wij hadden gehoopt. Wij raden dan ook Grando Tilburg zeker aan.
Dingemanse
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 november 2022
Alles goed verlopen. Heb keuken toilet en badkamer vernieuwd. Aardige werklui goed afgewerkt.
M. Cools
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 november 2022
We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
verhoekx
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2022