tips voor het decoreren van je badkamer

Kan uw badkamer wel een kleine make-over gebruiken? In dit blog geven wij u een paar tips over badkamerdecoratie.

Vindt u uw badkamer vrij saai en kaal maar weet u niet zo goed hoe u hier makkelijk verandering in brengt? Na het lezen van dit blog wel! Wij geven een aantal tips over hoe u met minimale inspanning uw badkamer een make-over geeft.

Groen, groener, groenst!

Ja zeker, ook in de badkamer worden planten steeds populairder. Zeker aangezien planten zorgen voor rust en de badkamer dé aangewezen plek is om te ontspannen. Planten zorgen meteen voor een spa-beleving.

Vervang shampooflessen door stijlvolle zeepflessen

Laat u uw shampoo altijd in hetzelfde flesje zitten? Logisch, maar dit is niet altijd de mooiste optie. Er zijn namelijk veel stijlvolle zeep-/shampooflessen op de markt die u zelf vult die net zorgen voor dat beetje extra. Zeepflessen in de kleur van uw handdoeken of tegels, gemaakt van keramiek of van gekleurd glas. Een kleine, simpele aanpassing met groot resultaat!

Ga voor een unieke kraan

De kraan mag dan geen groot onderdeel van de badkamer zijn, toch kan het een echte eyecatcher zijn. Zeker wanneer u niet gaat voor standaard. Denk bijvoorbeeld aan een gouden, roségouden, zwarte of witte kraan. En als u toch bezig bent, neem de kraan van de badkuip en/of douche dan ook meteen mee!

Badkamermandjes en – bakjes in stijl

Het zit ‘m in de kleine dingen als het gaat om het decoreren van de badkamer. Waar nu misschien wattenstaafjes en wattenschijfjes nog in hun huidige verpakking zitten, zou u dit soort producten ook in mooie houten of rieten bakjes of mandjes kunnen opbergen. Ook voor handdoeken en washandjes bestaan er stijlvolle manden.

Besteed aandacht aan raambekleding

Vergeet ook zeker de raambekleding niet. De keuze is reuze: van smalle, zwarte lamellen tot brede lamellen met verschillende kleuraccenten. Of gaat u liever voor transparante jaloezieën?

Nú bij uw nieuwe keuken of badkamer: montage of vloerverwarming cadeau!

Toe aan een nieuwe badkamer of keuken? De hele maand maart krijgt u bij een nieuwe badkamer of keuken montage of vloerverwarming cadeau! Wilt u meer weten over onze badkamercollectie? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw nieuwe keuken? Laat u dan adviseren in één van onze vestigingen of bezoek onze Pinterest-pagina!