Keukenrenovatie bij Grando Hazerswoude-Dorp

Bent u op zoek naar de renovatiespecialist voor uw keuken? Dan bent u bij Grando Hazerswoude-Dorp aan het juiste adres. Rutger Groenendijk - ondernemer van Grando Hazerswoude dorp - heeft al ruim 20 jaar ervaring en komt graag persoonlijk bij u thuis om direct advies op maat te geven. U kunt bij Grando terecht voor het vervangen van fronten, werkbladen, losse inbouwapparaten etc. U krijgt een deskundig en persoonlijk advies en zelfs de montage kan voor u verzorgd worden.

Heeft u water- / brandschade gehad, wilt u nieuwe apparatuur of een nieuw werkblad? De mogelijkheden van keukenrenovatie zijn ongekend, gemakkelijk en voordelig. Oude fronten kunnen eenvoudig in een nieuw jasje worden gestoken. Nieuwe apparatuur is meestal zuiniger en voorzien van de nieuwste technologie├źn.

 

Vernieuw uw hele keuken, of enkele elementen van uw keuken!

Met slechts enkele kleine aanpassingen kunt u uw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven. Bekijk onderstaande mogelijkheden en maak direct een afspraak om te zien wat er voor u mogelijk is.

 

Grando Hazerswoude-dorp; 25 jaar ervaring! De ondernemer komt vrijblijvend bij u thuis!

GRANDO BIEDT PERSOONLIJK ADVIES OP HET GEBIED VAN KEUKENRENOVATIE

Wilt u graag uw keuken renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Maak dan ook een afspraak met een van onze creatieve keuken- en/of badkamerspecialisten en doe inspiratie op in onze showroom.