Handgemaakte keukens bij Grando Zaandam

Uw keuken in een vreemde maat, kleur of ontwerp? Grando Zaandam is dé specialist in handgemaakte keukens. Wij ontwerpen uw keuken op maat, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Laat u informeren/inspireren op deze pagina of bezoek onze showroom aan de Pieter Ghijsenlaan 15 in Zaandam.

Handgemaakte keukens, gemaakt door specialisten

In onze prachtige showroom vindt u de meest actuele handgemaakte keukens en accessoires die inspireren tot de juiste keuze van uw handgemaakte keuken. Daarnaast kunt u gegarandeerd rekenen op deskundig advies. Alle adviseurs van Grando Zaandam zijn zeer ervaren en deskundig in het ontwerpen en monteren van keukens. Ze staan altijd voor u klaar en begeleiden de klant van aankoop tot oplevering van de keuken & badkamer. Dat is belangrijk!

 

LANDELIJKE HANDGEMAAKTE KEUKENS

Landelijke keukens kenmerken zich door een mooie grote schouw, een los fornuis, mooie klassieke handgrepen en een robuust werkblad van natuurlijk materiaal zoals steen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door de handgemaakte elementen in de keuken is elke keuken een genot voor het oog. De landelijke keukens van Grando Keukens & Bad Zaandam zijn voor elk budget, smaak en type woning verkrijgbaar. 

 

NOSTALGISCHE KEUKEN

Nostalgische keukens staan voor gezelligheid en warmte in uw woning. Vaak als open keuken, centraal geplaatst in uw woning. Specifiek aan deze keuken is het losstaand fornuis, wat direct een robuste uitstraling geeft. Hoewel een nostalgische keuken vaak beschreven wordt als "ouderwerts", zijn er tegenwoordig steeds keukens die in deze stijl worden opgeleverd. Door moderne toepassingen zoals ladenkasten, modern apparatuur en materialen is ook deze keuken helemaal naar smaak samen te stellen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij!

 

PERFECTE LIJNENSPEL IN HANDGEMAAKTE KEUKEN

Een design keuken kenmerkt zich vaak door de strakke lijnen en de greeploze kasten. Vaak wordt er gebruik gemaakt van luxe materialen en keukenapparatuur en wordt er gekozen voor licht kleurgebruik, zoals hoogglans wit en zwart. De keuken is ruimtelijk, functioneel en de eye-catcher in uw woning. Laat u adviseren over de mogelijkheden bij u thuis en bezoek onze showroom.

 

BAROK KOLONIAAL

Houdt u van modern en toch van klassiek, dan zijn de handgemaakte keukens in de Barok Koloniale stijl echt iets voor u. Met een mooi stevig werkblad en een nette afgewerkte schouw past deze keuken goed deze woningstijl. En daar is een handgemaakte keuken toch voor bedoelt!

 

SPECIAAL VOOR U OP MAAT GEMAAKT

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Laat u vrijblijvend adviseren door Grando Keukens & Bad Zaandam en bezoek onze showroom aan de Pieter Ghijsenlaan 15. Wij bieden u een luisterend oor en verwerken al uw keukenwensen vrijblijvend en kosteloos in een 3D-tekening. Hierdoor krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van het nieuwe ontwerp. Onze specialisten realiseren een functionele indeling van uw keuken- of badkamerruimte, dat geheel is afgestemd op wensen, behoeften en smaak.

 

Maak nu een afspraak bij Grando Zaandam!