Marmeren keukenbladen

Op zoek naar een nieuwe keuken? En zoekt u een echt uit het oog springend keukenblad? Marmer is uw oplossing. Door zijn opvallende uiterlijk wordt het dé eyecatcher van uw keuken. Geen enkel stuk marmer is hetzelfde. Dus u zult uw marmeren werkblad nergens terugvinden. Op zoek naar iets unieks, persoonlijk en exclusiefs? Marmer is het product voor u.

Maar wat is marmer?

Marmer is een stevige natuursteensoort ontstaan door kalksteen en een lange periode van hitte - en drukwisselingen. Het is een veelgebruikt materiaal in de oude Griekse en Romeinse beeldhouwkunst. Hoe herkent u marmer? Door zijn glanzende en natuurlijke uitstraling, bij minimale afwerking. U kunt namelijk kiezen voor een geborstelde, geschuurde of gezoete variant. Hiermee kunt u het uiterlijk nog net even wat meer naar uw hand zetten. Marmer is relatief onderhoudsvrij en krasbestendig.  Hiermee is het uitermate geschikt als werkblad.

VOORDELEN VAN EEN MARMEREN WERKBLAD

  • Marmer is altijd uniek en heeft een luxueuze uitstraling
  • Relatief onderhoudsvrij. Een vochtige doek en licht schoonmaakmiddel doen de truc
  • Vlekbestendig bij direct poetsen
  • Vele afwerkingen mogelijk
  • Echt natuursteen gewonnen uit groeven
  • Breed toepasbaar in de hele keuken

NADELEN VAN EEN MARMEREN WERKBLAD

  • Marmer benodigt eenmaal per maand een speciale schoonmaakbeurt
  • Niet hittebestendig. Zet geen hete pan of schaal op uw marmeren keukenblad
  • Niet krasbestendig. Wees voorzichtig met messen en andere scherpe voorwerpen. Gebruik altijd een snijplank

DE KEUZE GEMAAKT VOOR  EEN MARMEREN WERKBLAD?

Kies dan de afwerking die het beste bij uw smaak past. De opties zijn niet eindeloos, maar wel ruim voldoende. Kies uit een gepolijste, gezoete, leather of gebrande finish. Er zijn ook voldoende kleuren beschikbaar. Denk aan groen, grijs of wit marmer. Tel daarbij het altijd unieke uiterlijk van een marmeren steen op. Het resultaat? Een werkblad dat uw keuken het mooiste plekje in  huis maakt. En waar u met liefde de mooiste gerechten bereidt. Niet onbelangrijk voor een keuken.   

 

HET ONDERHOUDEN VAN EEN MARMEREN KEUKENBLAD

Het onderhoud is relatief ingewikkeld vergeleken met bijvoorbeeld keramiek. Na gebruik poetst u het blad direct af met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. Niks bijtends. Marmer is namelijk poreus. Dit betekent dat er luchtbellen, die als poriën dienen, in het gesteente zitten. Als deze ‘gevuld’ raken, dan raakt uw blad zijn o zo mooie uiterlijk kwijt. Hier is niets meer aan te doen. Dus voorkom dit en maak direct na gebruik schoon. Eenmaal per maand dient u een speciale schoonmaakroutine toe te passen. Liever zo min mogelijk onderhoud? Kies dan voor een gepolijste afwerking. Gebruik ook te allen tijde een snijplank. Marmer is niet krasbestendig. Wees dan ook voorzichtig met schalen en planken. Meer weten over het onderhouden van uw marmeren werkblad? Wij adviseren u graag.

MARMER ALS TOTAALPRODUCT

Marmer is breed toepasbaar. U kunt uw marmeren werkblad ook gemakkelijk doortrekken op de achterwand. Hierdoor ontstaat er een luxueus totaalplaatje waar u trots op kunt zijn. Combineer de leukste keukentrends van 2021 met uw nieuwe aanrechtblad. Dan zijn u en uw familie niet meer weg te slaan uit de keuken. Kijk even op onze blog voor een aantal tips.  

Marmeren werkblad kopen?

Marmer is een zeer gevarieerd product. Hierdoor snappen we dat de keuze niet altijd even makkelijk is. Graag gaan we samen met u op zoek naar het marmeren blad wat in uw droomkeuken past. Neemt u dan even contact met ons op?


  Plan nu een afspraak