3D-ONTWERPTOOL

Maak kennis met de Grando 3D-Ontwerptool. Zelf uw droomkeuken of badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk! Speel met de ruimte, materialen, opstellingen en elementen en bekijk uw ontwerp vanuit verschillende invalshoeken.UW EIGEN 3D KEUKEN ONTWERPEN, DOET U ZO

Weet u al hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? De Keuken 3D-Tool geeft uw een goed beeld van de beschikbare ruimte en helpt u uw plannen te visualiseren. Nog geen concrete visie? De tool is ook ideaal om inspiratie op te doen. 

 

Start nu met ontwerpen >

ZELF UW BADKAMER ONTWERPEN IN 3D

Wilt u uw ideeën visualiseren? De Grando Badkamer 3D-Tool geeft u een goed beeld van wat er mogelijk is. Probeer verschillende indelingen en sleep de elementen gemakkelijk heen en weer. Combineer materialen en accessoires tot u uw droombadkamer heeft samen gesteld!

 

Start nu met ontwerpen >

HULP BIJ HET ONTWERPEN VAN UW KEUKEN OF BADKAMER?

Laat u het ontwerp liever over aan een van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het gehele traject: u bespreekt uw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvang een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het u uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer u tevreden bent. Vul het formulier in om uw vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.