3D-ontwerptool

Maak kennis met de Grando 3D-Ontwerptool. Zelf je droomkeuken of badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk! Speel met de ruimte, materialen, opstellingen en elementen en bekijk jouw ontwerp vanuit verschillende invalshoeken.Je eigen 3D keuken ontwerpen, doe je zo

Weet je al hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien? De keuken 3D-Tool geeft je een goed beeld van de beschikbare ruimte en helpt je jouw plannen te visualiseren. Nog geen concrete visie? De tool is ook ideaal om inspiratie op te doen. 

 

Start nu met ontwerpen >

Zelf je badkamer ontwerpen in 3D 

Wil je jouw ideeën visualiseren? De Grando Badkamer 3D-Tool geeft je een goed beeld van wat er mogelijk is. Probeer verschillende indelingen en sleep de elementen gemakkelijk heen en weer. Combineer materialen en accessoires tot je jouw droombadkamer heeft samengesteld! 

 

Start nu met ontwerpen >

Hulp bij het ontwerpen van je keuken of badkamer?

Laat je het ontwerp liever over aan één van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Jouw persoonlijke adviseur helpt je bij het gehele traject: Je bespreekt jouw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvang een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het jou uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer jij tevreden bent. Vul het formulier in om je vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.