Keuken 3D-Ontwerptool

Grando neemt graag alle zorg uithanden: van ontwerp tot montage. Of je nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een combinatie van verschillende stijlen: onze adviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomkeuken.

Je eigen 3D keuken ontwerpen doe je zo!

Heb je al precies voor ogen hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden – denk aan de beschikbare keukenruimte of de combinatie van verschillende elementen en accessoires - kan het je helpen om je plannen te visualiseren. Ook als je nog geen concrete plannen heeft helpt de Grando ontwerptool je om inspiratie op te doen. Speel met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen en bekijk je tekening vanuit verschillende invalshoeken.

Start met ontwerpen

Stap 1: Kies je opstelling

Klaar om van start te gaan? Je begint met de keuze uit een selectie van voorbeeldruimtes en keukenopstellingen. Zo kies je bijvoorbeeld uit een rechte opstelling, L-opstelling, U-opstelling en diverse andere opstellingen.

 

Stap 2: Voeg details toe

Vervolgens kunt je aan de slag met het toevoegen van ramen, deuren, vloeren en wanden. Je kiest zelf welke grepen je het mooiste vindt, je bepaalt het materiaal van het werkblad en zelfs de kleur van de plinten.

 

Stap 3: Kies je apparatuur

Je voegt apparatuur toe zoals het fornuis, de koelkast en de wasmachine. Maak het helemaal af en decoreer tot slot de ruimte met zowel meubilair als verlichting!

 

Stap 4: Klaar? Bewaar je ontwerp

Maak een vrijblijvend Grando account aan: Zo wordt jouw tekening bewaard en kan je deze te allen tijde raadplegen en aanpassen wanneer er een nieuw idee te binnen schiet!

Plan hier je adviesgesprek

Hulp bij het ontwerpen van je keuken?

Laat je het ontwerp liever over aan een van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Jouw persoonlijke adviseur helpt je bij het gehele traject: Je bespreekt jouw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvang een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het jou uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer je tevreden bent. Vul het formulier in om je vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.