Keuken 3D-Ontwerptool

Grando neemt graag alle zorg uithanden: van ontwerp tot montage. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een combinatie van verschillende stijlen: onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomkeuken.

Uw eigen 3D keuken ontwerpen doet u zo!

Heeft u al precies voor ogen hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden – denk aan de beschikbare keukenruimte of de combinatie van verschillende elementen en accessoires - kan het u helpen om uw plannen te visualiseren. Ook als u nog geen concrete plannen heeft helpt de Grando ontwerptool u om inspiratie op te doen. Speel met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen en bekijk uw tekening vanuit verschillende invalshoeken.

Start met ontwerpen

Stap 1: Kies uw opstelling

Klaar om van start te gaan? U begint met de keuze uit een selectie van voorbeeldruimtes en keukenopstellingen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een rechte opstelling, L-opstelling, U-opstelling en diverse andere opstellingen.

 

Stap 2: Voeg details toe

Vervolgens kunt u aan de slag met het toevoegen van ramen, deuren, vloeren en wanden. U kiest zelf welke grepen u het mooiste vindt, u bepaalt het materiaal van het werkblad en zelfs de kleur van de plinten.

 

Stap 3: Kies uw apparatuur

U voegt apparatuur toe zoals het fornuis, de koelkast en de wasmachine. Maak het helemaal af en decoreer tot slot de ruimte met zowel meubilair als verlichting!

 

Stap 4: Klaar? Bewaar uw ontwerp

Maak een vrijblijvend Grando account aan: Zo wordt uw tekening bewaard en kunt u deze te allen tijde raadplegen en aanpassen wanneer er een nieuw idee te binnen schiet!

Plan hier uw adviesgesprek

HULP BIJ UW KEUKEN ONTWERPEN? 

Laat u het ontwerp liever over aan een van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het gehele traject: u bespreekt uw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvang een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het u uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen.

Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer u tevreden bent. Vul het formulier in om uw vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.