Badkamerinspiratie

Wat zijn de trends voor komend jaar specifiek op badkamergebied?

Trend 1: welkom imperfecte tegel!

Waar strak en grijs veel jaren de boventoon voerde, ligt de focus dit jaar juist op de minder strakke tegel. Dus kleurrijk, handgemaakt en daardoor vaak imperfect. Maar ook komen we steeds vaker grote, keramische tegels tegen.

Trend 2: zeg maar hallo tegen warme kleuren en materialen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook in huis spelen we hier steeds vaker op in. Hoe u dit in de badkamer kunt doen? Door het gebruik van duurzame materialen, zoals natuursteen en hout. Lees ons blog over hoe u natuursteen in uw keuken kunt verwerken.

Trend 3: ga voor een industriële look

Natuurlijke materialen zijn dus populair, maar ook de industriële look doet het nog steeds goed. De look die ook dit jaar weer veel harten gaat veroveren. Denk aan het gebruik van beton, grijs en robuust.

Trend 4: grotere en opvallendere spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.. Waar spiegels van origine vaak rond of vierkant zijn, zien we dit jaar steeds vaker aparte vormen terug. Dus tegenwoordig is een spiegel niet alleen maar functioneel, maar ook decoratief. Voor welke vorm spiegel gaat u?

Trend 5: go for metallic

De trends gaan dit jaar alle kanten op. Van natuurlijk tot industrieel, maar ook metallic elementen passeren de revue, denk bijvoorbeeld aan metallic kranen. Metallic klinkt misschien vrij heftig, maar toch kan het ook erg stijlvol zijn. Wat dacht u van tegels met een metallic gloed? Of een mozaïektegel waar metallic in is verwerkt?

Trend 6: zwarte, stalen douchecabine

Kent u de populaire stalen deuren die u tegenwoordig in veel huizen terug ziet komen? Die stalen deuren met glas? Prachtig zijn ze! En het mooie is dat we ze nu ook steeds vaker terugzien in de badkamer, in de vorm van een douchecabine of -deur. En wij vinden het prachtig!