Belvi

Tegels: Trendy patronen
Sanitair: Luxe
Wellness: Sunshower

In de Belvi waant u zich een ware hotel-badkamer, maar dan thuis! De matzwarte details met warme grijze tinten stralen pure luxe uit. Dat geldt zeker ook voor de ronde spiegels, die een mooi contrast vormen met de strakke, rechthoekige lijnen in de badkamer. Heeft u ook de verschillende tegels gezien? Of de nisjes? De Sunshower? Bij deze badkamer blijft u uw ogen uitkijken en geniet u elke dag van uw eigen wellness.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy patronen

Tegel patronen zijn niet meer weg te denken in badkamerland. Visgraat, hexagoon, keperverband, diagonaal; het is allemaal mogelijk! Zo kunt u kiezen voor één wand als detail óf patronen mixen. Erg mooi bij de geglazuurde keramische tegels. Zo creëert u een echte Pinterest badkamer bij u thuis.

 

Industrieel badkamermeubel

Ontdek de ruige charme van industriële badkamermeubels en geef je badkamer een stoere en eigentijdse uitstraling. Met robuuste materialen zoals gerecycled hout, metaal en beton, brengen deze meubels een industriële sfeer in elke ruimte. De strakke lijnen en minimalistische ontwerpen creëren een gevoel van moderniteit en eenvoud. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt industriële badkamermeubels tot een geweldige keuze voor liefhebbers van urban design. Voeg een industriële touch toe aan je badkamer en geniet van een unieke en onderscheidende ruimte.

DE LUXE BADKAMER

Met de luxe badkamer maakt u de ruimte tot uw eigen wellness resort. Voor het creëren van deze sfeer hoeft u geen hele grote badkamerruimte te hebben. De luxe badkamer is natuurlijk dé plek om te voorzien van allerhande technische hoogstandjes. Denk bij de inrichting aan een sunshower, infrarood sauna of zelfs whirlpool. Daarnaast kunnen beeld- en geluidsapparatuur (bijvoorbeeld Wiipod) op strakke wijze in het design worden geïntegreerd.

Lees meer >

Sunshower

De sunshower is een douchecabine en zonnebank met UV- en infraroodlicht ineen. Dat stimuleert de bloedomloop, verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D en geeft je een gezond, zomers kleurtje. Weg met de winterblues, een douche doet nu écht goed.