Emilia

Tegels: Steen strips
Badmeubel: Zwevende plank
Sanitair: Landelijk
Wellness: Vloerverwarming

Badkamer Emilia heeft door het gebruik van de verschillende materialen een warme uitstraling. Donkere tinten met witte elementen zorgt voor balans in de ruimte waardoor je er graag tijd in door brengt. En met een ruim bad kan je uren lang genieten! De badkamer heeft een duo wastafel met natuurstenen waskommen. Er is gebruik gemaakt van mooi sanitair en luxe kranen, passend bij de luxe sfeer wat deze badkamer uitstraalt. Heb je de nisjes gezien? Een perfecte plek om je mooiste accessoires in op te bergen!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Steen strips

Durf te combineren! Door steen strips toe te voegen creëer je structuur in de ruimte; of het nou uitgevoerd is in dezelfde tegels als uw reguliere tegels of juist een tegenhanger is. Bij Grando heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment strips in verschillende formaten, kleuren en soorten.

 

Zwevende plank

Een badmeubel van losse planken is een ware blikvanger. Met zijn strakke lijnen voegt het direct een minimalistisch stijlelement toe aan de ruimte. De materiaal- en afwerkingsopties zijn eindeloos; we raden echter aan te kiezen voor een duurzame lakafwerking of voedende olie als je voor echt hout gaat. Zo behoud je niet alleen de schoonheid van het meubel, maar ook een duurzame uitstraling in je badkamer. Ontdek in de showroom veelzijdigheid en tijdloze elegantie van een badmeubel van losse planken.

DE LANDELIJKE BADKAMER

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel.

Lees meer >

Vloerverwarming

Heerlijk die warme voeten als u uw badkamer in loopt! Door gebruik te maken van vloerverwarming krijgt u een veel aangenamere temperatuur dan met een radiator verwarming. Dit omdat grotere oppervlaktes overal constant verwarmt is. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen; laat u daarom adviseren in de showroom welke optie het beste voor uw badkamer is.