Gian

Tegels: Marmerlook
Sanitair: Modern

Stap binnen in de wereld van badkamer Gian, waar elke lijn en elk detail zorgvuldig is ontworpen om een oase van luxe te creëren. Met zijn ruime inloopdouche, omringd door glanzend glas, biedt Gian een gevoel van openheid en vrijheid. De dubbele wastafel, uitgevoerd in donker hout, vormt een stijlvol contrast met de lichte marmeren tegels, die samen een tijdloze elegantie uitstralen. De ronde spiegels zijn niet alleen praktisch, maar ook een moderne touch die de ruimte compleet maakt. En als kers op de taart zorgt de ingebouwde verlichting voor een warme gloed die uw ochtenden verwelkomt. Badkamer Gian is meer dan een functionele ruimte; het is een statement van design.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Marmerlook

Helemaal van deze tijd zijn marmerlook tegels. Een tijdloze klassieker die een ruimte sfeer geeft. De aders die zo specifiek voor marmer is, komen in de keramischische tegels goed uit. Toch net een stapje te ver. Grando heeft nog vele andere tegels waar u uit kan kiezen.

 

Badkamermeubel met waskom

Transformeer je badkamer met een badkamermeubel voorzien van losse waskommen. Deze unieke en eigentijdse stijl voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. De vrijstaande waskommen bieden niet alleen een opvallend design, maar geven je ook meer flexibiliteit in het indelen van je ruimte. Kies uit verschillende materialen, vormen en afwerkingen om het perfecte meubelstuk te creëren dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de inrichting van je badkamer. Met een badkamermeubel met losse waskommen wordt je badkamer een oase van stijl en functionaliteit.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen.

Lees meer >