Nuvo

Badmeubel: Zwevende plank
Sanitair: Landelijk
Wellness: Regendouche

Helemaal thuis voelen in uw badkamer? Bij de Nuvo hoeft u niet bang te zien dat dit niet gebeurd! De tegel mix in warme aard,- en wittinten nodigen u uit om heerlijk te ontspannen. Maar dat lukt al wel als u onder de overheerlijke regendouche gaat staan! En helemaal van nu; een grote ronde spiegel!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keramische tegels

Keramische tegels worden al jaren toegepast en blijven populair door de tijdloze uitstraling, het onderhoudsgemak en diversiteit. Het is toe te passen in elke woonstijl dat u wenst, van landelijk tot klassiek en natuurlijk tot industrieel.

 

Zwevende plank

Een badmeubel van losse planken is een ware blikvanger. Met zijn strakke lijnen voegt het direct een minimalistisch stijlelement toe aan de ruimte. De materiaal- en afwerkingsopties zijn eindeloos; we raden echter aan te kiezen voor een duurzame lakafwerking of voedende olie als je voor echt hout gaat. Zo behoud je niet alleen de schoonheid van het meubel, maar ook een duurzame uitstraling in je badkamer. Ontdek in de showroom veelzijdigheid en tijdloze elegantie van een badmeubel van losse planken.

DE LANDELIJKE BADKAMER

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel.

Lees meer >

REGENDOUCHE

Wat een luxe! De zachte stralen van een regendouche zorgen dat u optimaal geniet en volledig ontspant. Doordat de douchekop groter is dan de traditionele douchekop, ervaren mensen het douche een stuk prettiger. Het is altijd mogelijk om een regendouche te installeren. Let wel op dat uw CV-ketel voldoende vermogen heeft.