Nuvo

Badmeubel: Losse planken
Sanitair: Landelijk
Wellness: Regendouche

Helemaal thuis voelen in uw badkamer? Bij de Nuvo hoeft u niet bang te zien dat dit niet gebeurd! De tegel mix in warme aard,- en wittinten nodigen u uit om heerlijk te ontspannen. Maar dat lukt al wel als u onder de overheerlijke regendouche gaat staan! En helemaal van nu; een grote ronde spiegel!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

WIST U DAT ALLE BADKAMERS BIJ GRANDO IN VELE MATERIALEN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keramische tegels

Keramische tegels worden al jaren toegepast en blijven populair door de tijdloze uitstraling, het onderhoudsgemak en diversiteit. Het is toe te passen in elke woonstijl dat u wenst, van landelijk tot klassiek en natuurlijk tot industrieel.

 

Losse planken

Losse planken als badmeubel is een echte eyecatcher. Door de simpele lijnen voegt u gelijk een minimalistisch style element toe aan de ruimte. De keuze voor het materiaal of de afwerking is eindeloos; wel raden we aan om te kiezen voor een duurzame lakafwerking, of voedende olie als u kiest voor echt hout.

DE LANDELIJKE BADKAMER

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel.

Lees meer >

REGENDOUCHE

Wat een luxe! De zachte stralen van een regendouche zorgen dat u optimaal geniet en volledig ontspant. Doordat de douchekop groter is dan de traditionele douchekop, ervaren mensen het douche een stuk prettiger. Het is altijd mogelijk om een regendouche te installeren. Let wel op dat uw CV-ketel voldoende vermogen heeft.