Revo

Badmeubel: Hout(look) meubel
Sanitair: Landelijk
Wellness: Verlichte spiegel

Een trendy badkamer met een mooie kleuren en tegelmix! Het houtlook meubel geeft meer dan voldoende ruimte om uw verzorgingsproducten op te bergen. De unieke spiegels in de Amalfi zijn ware blikvangers! En heeft u de licht effecten ook al gezien?

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

WIST U DAT ALLE BADKAMERS BIJ GRANDO IN VELE MATERIALEN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Portugese tegels

Prachtige kleuren en vrolijke patronen, met Portugese tegels haalt u de zomer in huis. De tegels hebben een unieke, trendy uitstraling en passen in veel verschillende woonstijlen. De keramische tegels zijn in verschillende kleuren, varianten en afmetingen verkrijgbaar.

 

Hout(look) meubel

Een badmeubel hoeft niet alleen functioneel te zijn, de juiste stijl is ook zeker net zo belangrijk. Met een hout(look) meubel kunt u alle kanten op; wilt u meer industrieel? Kies dan voor donkere details zoals grepen of kranen.  Toch wat klassieker? Dan is een natuurstenen wastafelblad  een mooie tijdloze combinatie!

 

DE LANDELIJKE BADKAMER

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel.

Lees meer >

LED verlichte spiegel

De juiste verlichting is essentieel in de badkamer. Om u klaar te maken voor de dag, denk aan make-uppen of scheren, is het belangrijk om mooi en sterk licht te hebben. Door de duurzame LED verlichting kunt u zich elke dag met gemak klaar maken voor uw activiteiten.