Tonoro

Tegels: Beton ciré
Sanitair: Landelijk
Wellness: Regendouche

Deze badkamer is volledig afgewerkt met betonstuc. Een badkamer waar men heerlijk kan genieten in een tweepersoons douche of een ruim bad. Het bad is voorzien van een afgeronde hoek, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het granieten badmeubel in combinatie met hout komt goed tot zijn recht, het zwevend model vereenvoudigd het schoonmaken, wat niet geheel onbelangrijk is!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

beton ciré

Beton Ciré geeft een uniek, huiselijk en warme sfeer aan een ruimte. Door de verschillende nuances in het beton creëert u persoonlijkheid. Beton is water- en schokbestendig en geheel voegloos.

Houten badkamermeubel

Geniet van een vleugje natuurlijke schoonheid in je badkamer met onze prachtige hout(look) badkamermeubels. Ze brengen warmte en karakter in elke ruimte. Met slimme opbergruimte en functionele ontwerpen, houden ze je badkamer georganiseerd en opgeruimd. De natuurlijke houtnerf en afwerking voegen een rustieke charme toe aan de omgeving. Ontdek in de showroom de verscheidenheid aan houtsoorten en stijlen om het perfecte meubelstuk te vinden dat past bij jouw smaak en de inrichting van je badkamer.

 

DE LANDELIJKE BADKAMER

Kenmerkend voor de landelijke badkamer is de warme en rustige uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veelvuldig gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Ook qua kleurpallet kunt u denken aan natuurlijke kleuren: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pasteltinten. U kunt werken met tegels, maar ook een houten lambrisering past perfect binnen het plaatje van de landelijke badkamer, evenals bijvoorbeeld een losstaand badmeubel.

Lees meer >

REGENDOUCHE

Wat een luxe! De zachte stralen van een regendouche zorgen dat u optimaal geniet en volledig ontspant. Doordat de douchekop groter is dan de traditionele douchekop, ervaren mensen het douche een stuk prettiger. Het is altijd mogelijk om een regendouche te installeren. Let wel op dat uw CV-ketel voldoende vermogen heeft.