3 voorbeelden van industriële badkamers

Bent u van plan om uw badkamer een make-over te geven? Wij zetten wat inspiratie voor u op een rij!

Stoer, strak én stijl 

Stoer, robuust en natuurlijk erg stijlvol! De industriële badkamer is dé trend van 2021. Strakke styling en modern meubilair staan vaak aan de basis en worden aangevuld met de warmte en het comfort van een badkamer. De ideale plek om te ontspannen in stijl. En natuurlijk om het oog wat moois te gunnen. In dit blog geven wij u inspiratie voor uw industriële badkamer. 

 

De robuuste look van badkamer Belvi

Het heerlijke gevoel van een hotel, maar dan gewoon bij u thuis. In de Belvi-badkamer geniet u van luxe, comfort en stijl tegelijkertijd. Deze badkamer is voorzien van zwart meubilair, wat de ruimte een industrieel tintje geeft. De zwarte kleuren staan haaks op de lichter gekleurde tegels, wat de ruimte tot een fijn geheel maakt. Er is gekozen voor eenvoud door de verlichting, de kranen, het toilet en de douche in simpele vormen te houden. Geen heftige kleuren, geen bijzondere verhoudingen, maar gewoon simpel en mat meubilair. Door gebruik te maken van hangend meubilair lijkt de badkamer optisch groter. Hierdoor geniet u van een ruim ogende en rustgevende plek.

 

Ga voor stijl met de Saturna grijs

Zet de champagne maar koud, want met de Saturna-badkamer waant u zich even in de luxe van een penthouse. Het enige wat nog mist is een ober. Kenmerkend voor de Saturna is het vrijstaande bad in het midden van de badkamer. Wanneer uw gasten dit zien, zullen zij versteld staan van de uitstraling. Het vrijstaande bad straalt namelijk luxe en comfort uit, omdat u de complete ronding van het bad kunt zien. Door de lichtgrijze tinten aan te vullen met zwarte detaillering creëert u een industriële look in deze toch vrij neutrale styling. De zwarte natuursteentegels in combinatie met de donkere kranen geven een stoer uiterlijk mee. Zo geniet u van luxe, stijl en comfort in een stoere badkamer. 

 

Kies je voor uiterlijk? Dan kies je voor Urbino

De naam zegt het eigenlijk al. Deze badkamer combineert de beste urban- en industriële elementen en creëert zo zijn eigen look. De donkere kleuren geven u dat warme gevoel dat een badkamer nodig heeft. De grijze tegels, zowel op de vloer als op de wand, stralen een strak karakter uit. Hierdoor oogt de badkamer rustig en stijlvol. De fijne textuur van de vloertegels voelt prettig, zowel voor uw voeten als voor uw ogen. De stoere stalen elementen, zoals de kranen, regendouche en radiator, brengen dat industriële gevoel terug in deze badkamer. En leest u dat nou goed? Jazeker, een regendouche! Er is niks lekkerder dan de dag beginnen of eindigen met een heerlijk verfrissende douche. Een regendouche geeft u dan ook dat gevoel van extra wellness en comfort.

 

Bent u geïnspireerd geraakt?

Ook wij vinden het moeilijk om te kiezen. Alle drie de badkamers stralen volgens ons stijl en comfort uit. Het is dan natuurlijk ook mogelijk om de door u gewenste elementen per badkamer uit te kiezen en te combineren. Zo creëert u uw eigen oase van rust met een industrieel tintje. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.