De 5 mooiste Airbnb-keukens ter wereld

Doe jij op een druilerige dag ook niets liever dan rondneuzen op Funda? Gewoon, puur uit nieuwsgierigheid of om inspiratie voor je eigen woning op te doen? Dan hebben wij een tip voor je: neem ook eens een kijkje op Airbnb. Dit is namelijk dé plek om inspiratie op te doen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Wij zetten alvast de 5 mooiste Airbnb-keukens voor je op een rijtje. En zit jouw droomkeuken ertussen? Dan boek je toch gewoon een nachtje..

 

1.     Buitenkeuken, Napels (Italië)

Aan de kust van de Zuid-Italiaanse streek Campania ligt deze luxe villa met alles erop en eraan: van zwembad met uitzicht op zee tot de mooiste designmeubelen. Maar de kers op de taart is toch wel deze adembenemend mooie buitenkeuken, waar je na een dag aan het zwembad liggen alleen nog maar aan hoeft te schuiven. Nou ja, en het een en ander op de grilplaat leggen. Maar dat is vast geen straf, toch?

(Foto: Villa Campania, Italië – Airbnb)

 

2.     Dineren met uitzicht, Phuket (Thailand)

Dat je in Thailand de mooiste villa’s kunt vinden is niets nieuws. Maar deze villa aan de kust van Phuket spant toch wel de kroon. Alhoewel de keuken op zichzelf misschien niet zo héél indrukwekkend is; hier wil je toch echt wel een hapje eten. Op de 4e etage van deze riante villa dineer je namelijk met een oogverblindend uitzicht op zee. En dat niet alleen: er wordt ook nog eens voor je gekookt door het personeel..

(Foto: Villa Phuket, Thailand - Airbnb)

 

3.     Super-de-luxe barbecueën, New York (VS)

Over buiten eten gesproken: wat is er Amerikaanser dan met je cocktail in de ene hand en vleesvork in je andere hand heerlijk buiten barbecueën? Met het hele gezin of vriendengroep? In de tuin van deze prachtige villa in Rhineback New York kan het allemaal. En staat het weer het niet toe? Gelukkig is er binnen ook nog een super-de-luxe keuken te vinden met twee enorme ovens en een fornuis waar je u tegen zegt. Je bent dan ook niet voor niets in Amerika hè.

(Foto: Villa Rhinebeck, New York - Airbnb)

 

4.     California dreamkitchen, Malibu (VS)

Borrelen aan je kookeiland aan zee. Wie wil dat nou niet. In deze privé-villa in Malibu, California, kan het. Natuurlijk is het met zo’n prachtige omgeving zonde om binnen te zitten, maar deze keuken is alleen al een lust voor het oog. Hoogglans keukenmeubilair, rustige kleuren zoals grijs en spierwit en de meest luxe apparatuur.. liefhebbers van de moderne keuken smullen ervan!

(Foto: villa Malibu Beach, California (VS) – Airbnb)

 

5.     Moderne keuken aan het meer

Ook de eigenaar deze villa in Indianapolis weet wel hoe hij een keuken moet inrichten. In deze prachtige moderne keuken bereid je jouw eigen gevangen visje met behulp van de meest luxe apparatuur. De houten vloer in combinatie met het marmer en de witte én donkergrijze keukenkasten geeft een natuurlijke uitstraling. Ook mooi is de afzuigkap, die mooi onopvallend is verwerkt.

(Foto: lake house Indianapolis, Indiana (VS) – Airbnb)

 
Grando laat graag jouw keukendromen uitkomen..

Heerlijk, dat wegdromen bij de mooiste Airbnb-keukens. Wij begrijpen echter ook dat niet iedereen het zich kan veroorloven om een vakantie naar zo’n luxe optrekje te boeken. Helaas kunnen we je daar niet bij helpen, maar als het gaat om het laten uitkomen van jouw keukendromen is Grando graag jouw partner!