De all-in badkamer: wat is het voordeel?

Snel even tandenpoetsen of lekker ontspannen in een warm bad: bij elkaar opgeteld breng je al gauw flink wat tijd door in de badkamer. De gemiddelde mens zelfs zo’n 2,2 jaar in totaal! Dus ook die kamer van je huis moet helemaal naar je zin zijn. Sommigen vinden het heerlijk om zelf hun badkamer uit te kiezen. Ze gaan helemaal op in het creatieve proces en de oneindige mogelijkheden. Welke douche, spiegel, tegels… Er valt nogal wat te kiezen! Wil jij je liever niet druk maken over al die keuzes? Of weet je eigenlijk niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Dan beperken wij de keuzes graag voor je met een all-in badkamer: alles in één keer goed geregeld voor een vast bedrag. Zo ben je al ontspannen vóordat je in bad stapt.

 

Wat is een all-in badkamer?

Een all-in badkamer is een totaalconcept waarmee we al jouw badkamerzorgen uit handen nemen. Wij regelen alles: een realistische 3D-tekening, een gespecificeerde offerte, het bezorgen en de montage. Je hoeft zelf niet te zoeken naar de mooiste combinaties, laat dat maar aan ons over. Duidelijker, makkelijker en sneller kan niet! Een all-in badkamer is tijdloos, comfortabel en functioneel. Zo’n totaaloplossing is ook ideaal in een nieuwbouwwoning of wanneer je het huis verkoopklaar wilt maken.

 

Je eigen finishing touch

Natuurlijk heb je zelf nog wat te kiezen: je selecteert de kleur van de tegels en het badmeubel. En er zijn nog genoeg manieren om de badkamer toch persoonlijk te maken. Dat zit ‘m in de details! Met accessoires, zoals zeeppompjes, planten en handdoeken, maak je de badkamer helemaal naar jouw eigen stijl.

 

Superdeal: badkamer Eros

Is zo’n all-in badkamer wat voor jou? We hebben nu een superdeal beschikbaar. Een complete badkamer inclusief bezorgen én montage leverbaar vanaf  € 17.999,-! Voorzien van een complete regendouche met handdouche, een praktisch zitbankje, een 120 cm breed badmeubel met keramische wastafel en een softclose toiletcombinatie. Je kiest uit 6 kleuren tegels, en het badmeubel is in grijs en wit leverbaar. Meer weten? Bekijk badkamer Eros.

 

Hulp nodig?

Laat je adviseren in één van onze vestigingen.