BORA KOOKPLAATAFZUIGING: Praktisch & mooi

Heeft u goed opgelet bij natuurkundelessen? Dan weet u dat warme lucht opstijgt. Het is dan ook niet voor niets dat de afzuigkap normaal gesproken bóven de kookplaat wordt geplaatst. Echter, niet iedereen vindt deze lust voor het oog. En omdat het oog ook in de keuken wat wil, hebben een aantal slimme ontwerpers ervoor gezorgd dat we afscheid mógen (hoeft natuurlijk niet) nemen van de traditionele afzuigkap. Maak kennis met het allernieuwste snufje op keukengebied: het kookplaatafzuigsysteem!

 

Kookdampen maken geen schijn van kans

Een afzuigkap in uw keuken is vaak niet het allermooiste element wat u wilt zien. Toch kunt u niet zonder afzuiging in uw keuken. Bora heeft hier een ideale oplossing voor bedacht om het koken én de afzuiging samen te voegen; Kookdampen hebben geen schijn van kans met een Bora kookplaat afzuiging.

Kookplaatafzuiging, het allernieuwste snufje

Houdt u van het nieuwste van het nieuwste? Heeft u een kleine keukenruimte en wilt u zoveel mogelijk ruimte besparen? Of houdt u simpelweg van strak en clean? Dan is de kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem écht wat voor u. De naam verklapt het al: een afzuigkap, verwerkt in de kookplaat of het aanrecht. Hoe dat kan? Eigenlijk is het heel simpel: doordat kookdamp door het kookveldafzuigsysteem vier keer zo snel wordt afgezogen, krijgt het geen kans om op te stijgen. Hierdoor wordt de hangende afzuigkap overbodig, waarmee u ruimte bespaart én u de keuken een strakke en rustige uitstraling geeft!

De voordelen

Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan is de Bora kookplaatafzuiging wat voor u. Bij dit systeem wordt de afzuiging ín de kookplaat ingebouwd. Ideaal voor de kleine keukenruimte, kookeiland of open keuken. En dat is niet het enige voordeel:

  • Hallo schone lucht! Doordat geur- en vetdeeltjes direct uit het kookgerei wordt gehaald, krijgen deze geen kans om zich te verspreiden.
  • Dankzij het gebruik van materialen als glaskeramiek en zuiver roestvrijstaal mogen we van een duurzame kookplaat spreken.
  • Reinigen is een eitje: de bewegende delen van de Bora zijn makkelijk te demonteren en kunnen in de vaatwasser.
  • Doordat een traditionele afzuigkap nu overbodig is, wordt u stukken minder belemmerd in het bepalen van uw keukeninrichting. Uw eigen droomkeuken ontwerpen heeft nog nooit zo vrij gevoeld!

Bekijk alle modellen op onze pagina Grando afzuigkappen, óf kom eens langs bij een van onze vestigingen. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw keuken.