3D-Tool voor het ontwerpen van uw droomkeuken!
3D-Tool voor het ontwerpen van uw droomkeuken!

Keuken ontwerpen in 3D

Grando neemt graag alle zorg uithanden: van ontwerp tot montage. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke of luxe keuken of een combinatie van verschillende stijlen: onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Wilt u liever eerst zelf op uw gemak ideeën opdoen, nadenken over de perfecte sfeer of indeling van de ruimte en uw eigen keuken ontwerpen? Dan hebben we speciaal voor u een handig programma, waarmee u eenvoudig uw droomkeuken ontwerpt in 3D. Maak kennis met de Grando ontwerptool!

Uw eigen 3D keuken ontwerpen doet u zo!

Heeft u al precies voor ogen hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden – denk aan de beschikbare keukenruimte of de combinatie van verschillende elementen en accessoires - kan het u helpen om uw plannen te visualiseren. Ook als u nog geen concrete plannen heeft helpt de Grando ontwerptool u om inspiratie op te doen. Speel met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen en bekijk uw tekening vanuit verschillende invalshoeken.

Aan de slag!

Klaar om van start te gaan? U begint met de keuze uit een selectie van voorbeeldruimten en keukenopstellingen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een rechte opstelling, L-opstelling, U-opstelling en diverse andere opstellingen. Vervolgens kunt u aan de slag met het toevoegen van ramen, deuren, vloeren en wanden. U kiest zelf welke grepen u het mooiste vindt, u bepaalt het materiaal van het werkblad en zelfs de kleur van de plinten. U voegt apparatuur toe zoals het fornuis, de koelkast en de wasmachine en tot slot decoreert u de ruimte met zowel meubilair als verlichting!

Klaar? Bewaar uw ontwerp

Bent u klaar met uw keukenontwerp of wilt u de tekening later nog aan kunnen passen? Maak dan vrijblijvend een Grando account aan. Zo wordt uw tekening bewaard en kunt u deze te allen tijde raadplegen en aanpassen wanneer er een nieuw idee te binnen schiet!

 

Uw eigen 3D badkamer ontwerpen doet u zo!

Gaat u een nieuwe badkamer aanschaffen? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor u klaar. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied en onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw droombadkamer. Wilt u liever eerst zelf op uw gemak ideeën opdoen en nadenken over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer van uw badkamerruimte? Dan heeft Grando speciaal voor u een handig programma. Maak kennis met de Grando ontwerptool: zelf uw badkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk.

Inspiratie opdoen?

Soms heeft u nog geen idee van hoe uw nieuwe keuken eruit gaat zien of ingedeeld moet worden. Laat u voordat u aan de slag gaat dan inspireren door de keukens op onze collectiepagina. Dagelijks maken veel klanten gebruik van de Grando ontwerptool. Ook hier haalt u inspiratie uit! Benieuwd naar de ontworpen tekeningen van de consumenten die u voorgingen? Onderaan deze pagina vindt u enkele voorbeelden.Maak nu een afspraak

 

Ontwerpvoorbeelden van consumenten

Per dag maken vele consumenten gebruik van onze ontwerptool. Dankzij de eenvoudige stappen kan iedereen eenvoudig aan de slag. Hieronder enkele voorbeelden van keukens ontworpen door onze klanten. Probeer het zelf en ontdek hoe gemakkelijk u uw droomkeuken kunt ontwerpen!

Hulp bij uw keuken ontwerpen? Neem contact op!

Laat u het ontwerp liever over aan een van onze adviseurs? Dat is uiteraard ook mogelijk. Er is altijd wel een Grando vestiging in de buurt. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het gehele traject: u bespreekt uw wensen - voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk - en ontvangt een gedetailleerde 3D tekening. Wij verzorgen de complete montage wanneer het u uitkomt en nemen de complete zorg uit handen wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn zoals stucwerk of het verleggen van leidingen. Het werk van onze adviseurs is pas klaar wanneer u tevreden bent. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens!