Spelen met kleur in uw badkamer

Wat kleur in uw badkamer? Dat is helemaal geen verkeerd idee! U kunt natuurlijk kiezen voor een strak design, maar u kunt ook uitpakken en wat mooie kleurrijke elementen toevoegen om uw badkamer te voorzien van net dat beetje extra. Hoe u dat doet? We inspireren u graag met enkele voorbeelden.

Koud… koud… warm! 

Uw badkamer is natuurlijk een heerlijke plek om u klaar te maken voor de dag of ‘s avonds de dag af te sluiten. Het is dus ook heerlijk dat uw badkamer rust uitstraalt. Meestal wordt er gekozen voor een neutrale kleur in de badkamer, zodat het niet te druk en heftig wordt. Maar het is helemaal geen verkeerde keuze om wat kleur aan te brengen in uw badkamer. Zo kunt u op verschillende manieren een warm gevoel creëren in de badkamer door enkele elementen of accessoires te voorzien van kleur. 

Een beige boost

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aardse kleuren. Door elementen te voorzien van een bruine, beige of aarde gekleurde tint creëert u een natuurlijk en rustgevend effect in uw badkamer. Als u binnenstapt, voelt het als een rustige en warme plek waar u komt voor uw ontspanning. 

 

Ga voor groen

Groen? Echt waar? Jazeker! Groen is van nature een prachtige, natuurlijke kleur. Het is niet zomaar dat we een wandeling door een natuurgebied maken voor onze ontspanning. Daarom is het ook zeker een aanrader om wat groene elementen in uw badkamer te plaatsen. Fijn voor het oog, fijn voor uw rust. 

Romantisch met roze

Uw badkamer kan natuurlijk veel meer zijn dan alleen een badkamer. Het kan een plek zijn waar u uzelf klaarmaakt voor de dag. Een fijne omgeving is dus erg belangrijk. Roze elementen in uw badkamer zorgen ervoor dat het een romantische, zachte en vrolijke uitstraling krijgt. 

Rood, geel, blauw, paars

Natuurlijk kunt u ook voor andere kleuren kiezen. Is uw badkamer voornamelijk zwart, wit of grijs? Dan is het prima mogelijk om uw badkamer aan te kleden met een aantal kleurrijke accessoires. Zo staat u in de ochtend vrolijk uw tanden te poetsen en bent u klaar om de dag te beginnen. 

Advies over kleur

Komt u er niet helemaal uit? Of bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak? Onze experts staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Zij kijken samen met u naar passende opties. Zo weet u zeker dat u kiest voor de badkamer van uw dromen. 

 

Genieten vanaf het begin,

dat is waar wij voor staan.

 Al sinds 1965 ontzorgen wij u van A tot Z bij het verwezenlijken van uw keuken- en badkamerdromen. Van ontwerp tot montage wordt u ondersteund door één van onze ondernemers of adviseurs: van het bepalen van de stijl die bij u past, tot de juiste indeling en installatie. Ook laten we u de laatste trends zien op gebied van kleur in uw badkamer.

Kortom, bij Grando is alles mogelijk. Laat u daarom verwonderen door het aanbod keukens en badkamers

 

Bezoek een showroom  Maak een afspraak