Keukenopstellingen

Bij het kiezen van een nieuwe keuken is de keukenopstelling een belangrijke factor om rekening mee te houden. De juiste keukenopstelling verbetert namelijk niet alleen de efficiëntie in je keuken, maar bepaalt ook de functionaliteit en sfeer. Gelukkig zijn er veel verschillende mogelijkheden. Bij Grando helpen je graag om te ontdekken welke keukenopstellingen er beschikbaar zijn voor jouw droomkeuken.

Wat is de ideale keukenopstelling voor jouw keuken?

Met de juiste keukenopstelling haal je het maximale uit de beschikbare ruimte in je keuken. Om de ideale keukenopstelling te bepalen is het belangrijk om na te gaan wat je wensen en behoeften zijn. Wil je bijvoorbeeld veel bewegingsvrijheid of juist extra opbergruimte? Ben je een echte hobbykok die veel werkruimte nodig heeft of wil je juist een gezellige plek creëren om te eten en te borrelen? Als je een kleine ruimte tot je beschikking hebt, is een rechte keuken-indeling of L-keukenopstelling perfect. Maar als je juist veel ruimte hebt, zijn een u-keuken, parallel keuken of open keuken goede opties. Zo kun je alle kanten op en heb je de vrijheid om elementen toe te voegen zoals een bar of kookeiland.

Keukendriehoek

De keukendriehoek, ook wel werkdriehoek genoemd, is het belangrijkste gedeelte van je keuken. Hier beweeg je namelijk het meest. In de ideale keukenopstelling hoef je niet ver te lopen en heb je genoeg ruimte tussen de koelkast, kookplaat en de wasbak. Zo kun je sneller en nauwkeuriger werken. De werkdriehoek is ook de basis om je kasten en opslagruimte zo slim mogelijk in te delen. Je wil natuurlijk alle kruiden, pannen en andere benodigdheden in de buurt hebben tijdens het koken.

Keuken op maat

Heb je een keukenopstelling gevonden die helemaal past bij jouw wensen? Kies dan voor een keuken op maat van Grando. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een kwalitatieve keuken die perfect in de ruimte past, maar heb je ook de mogelijkheid om een uniek keukenontwerp te creëren. Of het nu een landelijke hoekkeuken wordt of een open keuken met stoere, industriële uitstraling, de keuze is aan jou. Kies jouw favoriete materialen, kleuren en afwerkingen. Het resultaat? Een droomkeuken waar je iedere dag weer van kunt genieten.

Advies nodig over keukenopstellingen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van keukenopstellingen? Plan dan een afspraak in bij een Grando vestiging bij jou in de buurt. Samen met één van onze keukenspecialisten bespreek je al jouw wensen en kijken jullie naar wat er mogelijk is om jouw droomkeuken te realiseren.