Belmonte

Keukenfront: Fineer
Apparatuur: Luxe apparatuur

Droom je van een ultramoderne keuken met een stijlvolle uitstraling en een warme touch? Dan is Belmonte absoluut het overwegen waard.

Deze designkeuken is uitgerust met luxueuze fineerfronten en een Corian werkblad dat het hele keukeneiland omarmt. Met twee luxe bovenkasten om je ontbijtservies op te bergen en meer dan genoeg andere opbergruimte, is er aan alles gedacht.

Oh, en heb je de koffiemachine al gespot? Perfect voor een heerlijke kop koffie in de ochtend of als verwenmomentje in de namiddag.

Belmonte biedt werkelijk alle luxe die je zoekt.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >