Bourgogne eiland

Keukenfront: Hout
Werkblad: Composiet
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Eetkeuken Bourgogne is een goed voorbeeld van hoe u met verschillende materialen een keuken kunt ontwerpen die toch een eenheid vormt. De crux is het dikke werkblad dat ook over de kopse kanten van het aanrecht loopt en zo de kasten tot een geheel bundelt. Die brede lijn is herhaald in de wandkast, met een gestuukt kader eromheen, de zwevende plank en de schouwombouw. Daarbij past alles wat u mooi vindt, dus ook een stoere plankentafel met steigerpoten.

Eigen zaak.
Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken. Als zelfstandige ondernemers verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Uw tevredenheid straalt op ons af. Daarom mag u ons erop afrekenen als u niet 100% tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hoe groot of klein uw opdracht ook is.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Massief houten fronten

Fronten gemaakt van hoogwaardig massief hout; doordat geen enkel stukje hout hetzelfde is, zult u echt een unieke keuken in uw huis krijgen! Omdat u te maken heeft met een natuurproduct, zal warmte en koud hier invloed op hebben. Om het uitzetten en krimpen tegen te gaan, zal elke handgemaakte front voorzien zijn van een ijzeren kern of ankers. Deze hoogwaardige deurtjes zijn in verschillende houtsoorten en afwerkingen mogelijk.

Lees meer >

Composiet werkblad

Op zoek naar een oersterk werkblad? Dan kiest u voor composiet. Graniet- en kwartsstukken worden  onder hoge druk tegen elkaar geperst, waardoor een erg ‘dicht’ blad ontstaat, dat niet zal gaan ‘werken’ of kromtrekken. Niet voor niets zijn composieten werkbladen een populaire keuze voor de keuken: het blad is stootvast, slijtvast en hitte- en krasbestendig. Dat betekent echter niet dat u hete pannen willekeurig neer kunt zetten: extreme hitte kan zorgen voor verkleuring van het blad. Let ook op met bijtende stoffen: deze kunnen langzaamaan in het blad trekken.

Lees meer >

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >