Fucine

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Graniet
Opstelling: Rechte keuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Je krijgt meteen een ruimtelijk gevoel als je in deze wand opstelling keuken staat met losse kastenwand. De combinatie van de duurzame materialen en subtiele texturen, geeft deze keuken een luxe effect.  Een uniek én praktisch zwevend keukenblok met doorlopende fronten zorgen voor strakke lijnen. Ook het werkblad is zwevend, gemaakt van dun composiet. Heb je de frontjes al van dichtbij bekeken? Het is warme een brons-look, wat je keuken tot een echte eyecatcher maakt. Strak apparatuur zoals een zwarte spoelbak, kookveldafzuiging en een mat zwarte Quooker maken het geheel af. De losse apparatenwand biedt plek  voor een stoomoven en combimagnetron op praktische werkhoogte. De kasten wand en de dimbare lichtschap is een ideale plek om je accessoires op te presenteren.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Granieten werkblad

Dit 100% natuursteen product – dat ontstaat wanneer magma ondergronds stolt – geeft uw keuken een echt luxe uitstraling. Met een werkblad van graniet haalt u altijd een uniek product in huis, dat meestal in de kleuren wit, zwart of roze komt. Het materiaal heeft soms wel duizenden jaren uit kunnen harden, met als resultaat een supersterk keukenwerkblad. Kortom: stootvast, snijvast, krasbestendig én hittebestendig! De nadelen? Het materiaal is wel licht poreus en – maar dat is bij de meeste materialen zo – let ook op met bijtende middelen!

Lees meer >

 

Alle apparatuur in één lijn: rechte keukenopstelling

Bij deze opstelling bevinden alle kasten en keukenapparaten zich aan dezelfde muur. Een ideale opstelling wanneer uw keuken smal is, of wanneer er maar één wand beschikbaar is. Omdat alle elementen in een rechte lijn worden geplaatst zult u in een rechte keuken meer op en neer moeten lopen.

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >