Woonkeuken Gardone met werkblad in 2 diktes
Woonkeuken Gardone met werkblad in 2 diktes

Gardone

Een riante keuken die van uw keukenruimte het hart van uw woonhuis maakt. In keuken Gardone zijn veel bijzondere elementen toegevoegd. De 2 verschillende dikte werkbladen geeft deze keuken een unieke uitstraling. Daarnaast zorgen de terugspringende kasten en de apparatenwand voor een 3D-effect. Door de combinatie van hoogglans en hout ontstaat er een warm en toch strak geheel. De afzuigkap is in het werkblad geïntegreerd: mooi en praktisch. Met extra brede lades heeft u een zee van bergruimte. 

Grando ontzorgt. Uw perfecte keuken kiezen moet leuk zijn. Van begin tot eind. Zorgen en problemen horen daar niet bij. En die krijgt u ook niet als u kiest voor Grando. Wij regelen alles. Van de kleine, logische zaken als tijdig informeren, netjes werken, op tijd komen en opruimen, tot grote zaken als bouwkundige aanpassingen. Zodat u vanaf het begin kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe keuken.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

Vind uw vestiging

Bel mij terug

Of bel direct

 Bereikbaar tijdens openingstijden

Ontwerp uw keuken in 3D!

Ontwerp uw droomkeuken in 3D. Creëer uw ruimte en zet uw idee om in een 3D tekening! Ontdek de mogelijkheden.

Meer info