Gardone

Keukenfront: Hoogglans
Werkblad: Graniet
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Een riante keuken die van uw keukenruimte het hart van uw woonhuis maakt. In keuken Gardone zijn veel bijzondere elementen toegevoegd. De 2 verschillende dikte werkbladen geeft deze keuken een unieke uitstraling. Daarnaast zorgen de terugspringende kasten en de apparatenwand voor een 3D-effect. Door de combinatie van hoogglans en hout ontstaat er een warm en toch strak geheel. De afzuigkap is in het werkblad geïntegreerd: mooi en praktisch. Met extra brede lades heeft u een zee van bergruimte. 

Grando ontzorgt. Uw perfecte keuken kiezen moet leuk zijn. Van begin tot eind. Zorgen en problemen horen daar niet bij. En die krijgt u ook niet als u kiest voor Grando. Wij regelen alles. Van de kleine, logische zaken als tijdig informeren, netjes werken, op tijd komen en opruimen, tot grote zaken als bouwkundige aanpassingen. Zodat u vanaf het begin kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe keuken.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Hoogglans deurtjes

Een kwalitatief en duurzame keuze die je (subtiel) glanzend tegemoet komt. U kunt kiezen uit vele kleuren en krassen zijn zo goed als onmogelijk. Door de gladde afwerking zijn de frontjes gemakkelijk schoon te maken. Een uitstekende keuze die vele jaren mee zal gaan. 

Lees meer >

Granieten werkblad

Dit 100% natuursteen product – dat ontstaat wanneer magma ondergronds stolt – geeft uw keuken een echt luxe uitstraling. Met een werkblad van graniet haalt u altijd een uniek product in huis, dat meestal in de kleuren wit, zwart of roze komt. Het materiaal heeft soms wel duizenden jaren uit kunnen harden, met als resultaat een supersterk keukenwerkblad. Kortom: stootvast, snijvast, krasbestendig én hittebestendig! De nadelen? Het materiaal is wel licht poreus en – maar dat is bij de meeste materialen zo – let ook op met bijtende middelen!

Lees meer >

 

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >