Infiësto

Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Als je op zoek bent naar een ruime, industriële eilandkeuken, dan is Infiësto absoluut een inspiratiebron om te overwegen. Om te beginnen is deze keuken uitgerust met brede lades, waardoor extra opbergruimte beschikbaar is.

Een ander praktisch detail is de vaatwasser op hoogte, een zegen voor je rug - nooit meer bukken om de vaatwasser leeg te maken.

Neem ook zeker een kijkje naar het zwevende meubel aan de achterwand, met een speelse opbergnis. Dit voegt niet alleen een decoratief element toe, maar biedt ook handige opbergruimte. Infiësto combineert ruimte, functionaliteit en een eigentijdse industriële stijl op een slimme en aantrekkelijke manier.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >