Laveno

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Kunststof
Opstelling: L-Opstelling
Apparatuur: Luxe apparatuur

Nauwelijks van echt te onderscheiden: het front is van kunststof maar voelt door de structuur aan als massief hout. Het werkblad lijkt van graniet maar is ook van kunststof, een betaalbaar alternatief voor steen en gemakkelijk in onderhoud. De achterwand is uitgevoerd in hetzelfde materiaal als het werkblad. Met een achterwand maakt u uw keuken helemaal af. Geen voegen, naden of kitranden maar een strakke achterwand die ook nog praktisch is. Bovendien zorgen de brede keukenlades voor veel gemak en uw pannen kunt u overzichtelijk onder de kookplaat zetten.

Grando staat garant voor superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot montage.

Wanneer u een prachtige  keuken  met  een  speciaal ontwerp ziet.  Of  een  keuken  in  een  andere  opstelling dan uw huidige keuken. Staar u dan niet blind op de onmogelijkheden. Wij gaan u helpen. Wij zorgen ook voor bouwkundige aanpassingen en het verleggen of aansluiten van leidingen en afvoeren. Zodat u met een gerust hart de keuken kunt kiezen waar u altijd al van droomde.

“Wij genieten van slimme oplossingen.”

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Kunststof werkblad

Kunststof kan een slimme keuze zijn wanneer uw budget beperkt is. Het is een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, dat tegen een goede prijs kan worden ingekocht. Daarbij zijn kunststof werkbladen verkrijgbaar in duizend en één maten en kleuren, er zit dus altijd wel wat passend voor u tussen. Tot slot heeft een werkblad van dit materiaal als voordeel dat het niet poreus, en dus waterdicht is. Let wel goed op met kunststof: het is helaas niet hittebestendig. Oppassen dus met warme pannen, deze kunnen het blad verkleuren of zelfs doen smelten. Neem ook in uw overweging mee dat het blad gevoelig is voor deuken.

Lees meer >

Ruimte in de keuken: L-opstelling

Deze keuken bestaat uit een korte en een lange zijde, ook wel een hoekkeuken genoemd. De kookunit en spoelbak kunnen recht tegenover elkaar geplaatst worden, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat u een groot werkblad heeft. Kortom, voldoende ruimte voor het snijwerk!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >