Hoekkeuken Milano hoogglans wit
Hoekkeuken Milano hoogglans wit

Keuken Milano

Een keuken van deze tijd! Door zowel de keukenfronten als het werkblad in de kleur wit uit te voeren oogt deze keuken ruimtelijk en fris. De extra brede keukenlades zorgen voor veel gemak en uw pannen kunt u overzichtelijk onder de kookplaat zetten. De kookplaat is voorzien van een aparte wokbrander zodat u tegelijkertijd ook uw andere gaspitten kunt gebruiken. Een geheel eigen sfeer creëert u door de achterwand in de nissen aan te passen in uw eigen stijl.

Superieur vakmanschap
Grando staat garant voor superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot montage. Wanneer u een prachtige  keuken  met  een  speciaal ontwerp ziet.  Of  een  keuken  in  een  andere  opstelling dan uw huidige keuken. Staar u dan niet blind op de onmogelijkheden. Wij gaan u helpen. Wij zorgen ook voor bouwkundige aanpassingen en het verleggen of aansluiten van leidingen en afvoeren. Zodat u met een gerust hart de keuken kunt kiezen waar u altijd al van droomde.

“Wij genieten van slimme oplossingen.”

Ontwerp uw keuken in 3D!

Ontwerp uw droomkeuken in 3D. Creëer uw ruimte en zet uw idee om in een 3D tekening! Ontdek de mogelijkheden.

Meer info

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

Vind uw vestiging

Bel mij terug

Of bel direct

 Bereikbaar tijdens openingstijden

Bij ons bent u verzekerd van:

Superieur vakmanschap, volledige ontzorging en elke filiaal is een eigen zaak!

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen