Momo

Keukenfront: Mat
Werkblad: Hout
Opstelling: Rechte keuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Geen bovenkastjes of wasemkap, wel een hypermoderne afzuigunit in de kookplaat en prachtige 30 cm lange tegels, gezet in wildverband: het voelt net of u in een hippe bistro in brooklyn bent. De kasten hebben een ultramatte afwerking, het blad van whitewash eiken. Een vakken-apparatenkast bevat whirlpool 6th sense-apparaten. Een fijne ruimtebespaarder is de 1,5 spoelunit met eengreepskraan.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Matte fronten

Een matte afwerking is helemaal passend bij het huidige tijdsbeeld. De matte lak is te verkrijgen in veel verschillende tinten; zo past er altijd één voor in uw interieur! Kiest u voor push open sluitingen? U poetst gemakkelijk de vingerafdrukken weg.

Lees meer >

Houten werkblad

Bent u op zoek naar een natuurlijk, tijdloos materiaal? Overweeg dan een houten werkblad. Het hout staat mooi in veel stijlen keukens: van modern tot landelijk . Wellicht ook belangrijk voor uw overweging: hout is een duurzame keuze. Houd er wel rekening mee dat een natuurproduct altijd gevoelig is voor vocht en warmte, waardoor het blad kan gaan rekken of krimpen. Kiest u voor hout dan zult u hier de nodige aandacht aan moeten besteden: het is niet waterdicht en helaas ook krasgevoelig. Kortom, een mooi maar onderhoudsintensief materiaal: u dient het blad bijna iedere maand te oliën om het mooi te houden.

Lees meer >

Alle apparatuur in één lijn: rechte keukenopstelling

Bij deze opstelling bevinden alle kasten en keukenapparaten zich aan dezelfde muur. Een ideale opstelling wanneer uw keuken smal is, of wanneer er maar één wand beschikbaar is. Omdat alle elementen in een rechte lijn worden geplaatst zult u in een rechte keuken meer op en neer moeten lopen.

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >