Pescia

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Beton
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Mooi en strak in belijning, maar door de ruwe materiaal krijgt deze keuken een warme uitstraling. De fronten lopen van het plafond door tot aan de grond. Het oppervlakte heeft een ruwe structuur, dit geeft een robuuste uitstraling aan de strakke keuken. Het werkblad is van beton en gegoten in een mal van houten planken, waardoor de nerven prachtig zichtbaar zijn.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Betonnen werkblad

Het wordt ook wel hét materiaal van de toekomst genoemd: beton is qua keukenwerkblad zeer in opkomst. Wanneer je een trendy uitstraling wilt, kun je met beton dus goed uit de voeten. Het materiaal gaat bovendien lang mee dankzij haar kras-en hittebestendigheid (let op: de bovenlaag kan wel kwetsbaar zijn). Slijtvast dus. Een betonnen blad kan zeer glad worden afgewerkt: handig, mooi én praktisch! Welke nadelen moet u daar tegen afwegen? Ten eerste de prijs: die komt hoger uit omdat het blad zo in opkomst is. Let op met watervlekken: beton is poreus en ook gevoelig voor bijtende middelen en zuren. Ook plaatsing van het blad behoeft aandacht: het materiaal is erg zwaar!

Lees meer >

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >