Pravia

Keukenfront: Kunststof
Werkblad: Graniet
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

De Keuken Pravia is een perfect voorbeeld van de huidige keukentrends. Het opvallende kleurenpalet, dat afwijkt van de traditionele keukenkleuren, met zijn groene tinten, vormt een gedurfde keuze. De gouden greeplijsten, de schitterende gouden kraan en spoelbak voegen een vleugje luxe toe aan het geheel. Als klap op de vuurpijl wordt het marmerlook werkblad toegevoegd, wat een perfecte harmonie creëert tussen alle elementen van deze keuken.
Deze keuken is niet zomaar een keuken; het is een waar stijlstatement. Het samenspel van kleuren, texturen en materialen komt samen om een visueel spektakel te creëren dat niet onopgemerkt zal blijven. Durf jij het aan om deze keuken toe te voegen aan jouw interieur?

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Kunststof deuren

De kunststof frontjes zijn voorzien van een harde houtvezelplaat aan de binnenzijde en is aan voor en achterzijde afgewerkt met een laag melamine. Een stevige front die in veel kleuren en design te verkrijgen zijn. Een betaalbare keuze voor uw keuken.

Lees meer >

Granieten werkblad

Dit 100% natuursteen product – dat ontstaat wanneer magma ondergronds stolt – geeft uw keuken een echt luxe uitstraling. Met een werkblad van graniet haalt u altijd een uniek product in huis, dat meestal in de kleuren wit, zwart of roze komt. Het materiaal heeft soms wel duizenden jaren uit kunnen harden, met als resultaat een supersterk keukenwerkblad. Kortom: stootvast, snijvast, krasbestendig én hittebestendig! De nadelen? Het materiaal is wel licht poreus en – maar dat is bij de meeste materialen zo – let ook op met bijtende middelen!

Lees meer >

 

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >