Runas

Keukenfront: Mat
Werkblad: Beton
Opstelling: Eilandkeuken
Apparatuur: Luxe apparatuur

Een grote leefruimte vraagt om een open woonkeuken. Runas is een fraai design met robuuste details. Een dik werkblad loopt door over de kopse kant wat de kasten bundelt. De extra brede lades zorgen voor een zee van ruimte om alle spullen netjes op te bergen en zijn afgewerkt met RVS grepen. Een keuken waar je niet alleen fijn in kookt, maar het is een veelzijdige woonruimte voor het gehele gezin en/of vrienden om gezellig bij te kletsen aan de bar.

Hebben we u geïnspireerd, maar past de indeling niet? Wij maken graag samen met u een passende indeling net zo lang tot u tevreden bent. Kortom, bij Grando is alles mogelijk!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Matte fronten

Een matte afwerking is helemaal passend bij het huidige tijdsbeeld. De matte lak is te verkrijgen in veel verschillende tinten; zo past er altijd één voor in uw interieur! Kiest u voor push open sluitingen? U poetst gemakkelijk de vingerafdrukken weg.

Lees meer >

Betonnen werkblad

Het wordt ook wel hét materiaal van de toekomst genoemd: beton is qua keukenwerkblad zeer in opkomst. Wanneer je een trendy uitstraling wilt, kun je met beton dus goed uit de voeten. Het materiaal gaat bovendien lang mee dankzij haar kras-en hittebestendigheid (let op: de bovenlaag kan wel kwetsbaar zijn). Slijtvast dus. Een betonnen blad kan zeer glad worden afgewerkt: handig, mooi én praktisch! Welke nadelen moet u daar tegen afwegen? Ten eerste de prijs: die komt hoger uit omdat het blad zo in opkomst is. Let op met watervlekken: beton is poreus en ook gevoelig voor bijtende middelen en zuren. Ook plaatsing van het blad behoeft aandacht: het materiaal is erg zwaar!

Lees meer >

Het neusje van de zalm: Het kookeiland

De crème de la crème onder de opstellingen. Bij deze opstelling wordt er een los element in het midden van de ruimte geplaatst. Dit creëert niet alleen extra werkruimte, maar is ook ideaal wanneer uw woning een open keuken heeft. Heeft u gasten? Laat ze plaatsnemen in de woonruimte en klets gezellig mee vanuit de keuken. Kortom: een echte sfeermaker!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >