Sellano

Keukenfront: Hout
Werkblad: Beton
Opstelling: L-Opstelling
Apparatuur: Luxe apparatuur

Een eigentijdse landelijke keuken wat met de tijd alleen maar mooier zal worden door het gebruik van beton en hout. Door deze twee materialen, heeft de keuken een warme uitstraling, waar u graag veel tijd in wilt spenderen. De inductiekookplaat met tiptoetsen maakt het koken een eitje!

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

Massief houten fronten

Fronten gemaakt van hoogwaardig massief hout; doordat geen enkel stukje hout hetzelfde is, zult u echt een unieke keuken in uw huis krijgen! Omdat u te maken heeft met een natuurproduct, zal warmte en koud hier invloed op hebben. Om het uitzetten en krimpen tegen te gaan, zal elke handgemaakte front voorzien zijn van een ijzeren kern of ankers. Deze hoogwaardige deurtjes zijn in verschillende houtsoorten en afwerkingen mogelijk.

Lees meer >

Betonnen werkblad

Het wordt ook wel hét materiaal van de toekomst genoemd: beton is qua keukenwerkblad zeer in opkomst. Wanneer je een trendy uitstraling wilt, kun je met beton dus goed uit de voeten. Het materiaal gaat bovendien lang mee dankzij haar kras-en hittebestendigheid (let op: de bovenlaag kan wel kwetsbaar zijn). Slijtvast dus. Een betonnen blad kan zeer glad worden afgewerkt: handig, mooi én praktisch! Welke nadelen moet u daar tegen afwegen? Ten eerste de prijs: die komt hoger uit omdat het blad zo in opkomst is. Let op met watervlekken: beton is poreus en ook gevoelig voor bijtende middelen en zuren. Ook plaatsing van het blad behoeft aandacht: het materiaal is erg zwaar!

Lees meer >

Ruimte in de keuken: L-opstelling

Deze keuken bestaat uit een korte en een lange zijde, ook wel een hoekkeuken genoemd. De kookunit en spoelbak kunnen recht tegenover elkaar geplaatst worden, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat u een groot werkblad heeft. Kortom, voldoende ruimte voor het snijwerk!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >