Torino

Keukenfront: Fineer
Werkblad: Kunststof
Opstelling: L-Opstelling
Apparatuur: Luxe apparatuur

Met landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes en een werkblad in houtlook vormt deze keuken een mooie basis voor in uw huis. Het werkblad is van kunststof en nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar beschikt wel over de voordelen. Kunststof werkbladen zijn gemakkelijk te onderhouden en ook nog betaalbaar. De sfeer in de keuken bepaalt u zelf door de achterwand ofwel van tegeltjes of strak stucwerk te voorzien.

Grando ontzorgt
Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken. Als zelfstandige ondernemers verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Uw tevredenheid straalt op ons af. Daarom mag u ons erop afrekenen als u niet 100% tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hoe groot of klein uw opdracht ook is.

“Wij brengen uw woonwensen tot leven.”

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat alle keukens bij Grando in vele kleuren en opstellingen uitgevoerd kunnen worden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Diverse opstellingen passend bij je ruimte
  • Diverse werkbladen
  • Ruim aanbod kleuren
  • Diverse grepen/knoppen

(Hout) fineer fronten

Een houtlook in uw keuken zonder massief hout te gebruiken? Dit is mogelijk met fineer frontjes. Door een houtvezelplaat of MDF kern krijgt u een stevige front. Een dikke laag houtfineer wordt rondom de plaat bevestigd. U kunt kiezen uit verscheidende kleuren en structuren!

Lees meer >

Kunststof werkblad

Kunststof kan een slimme keuze zijn wanneer uw budget beperkt is. Het is een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, dat tegen een goede prijs kan worden ingekocht. Daarbij zijn kunststof werkbladen verkrijgbaar in duizend en één maten en kleuren, er zit dus altijd wel wat passend voor u tussen. Tot slot heeft een werkblad van dit materiaal als voordeel dat het niet poreus, en dus waterdicht is. Let wel goed op met kunststof: het is helaas niet hittebestendig. Oppassen dus met warme pannen, deze kunnen het blad verkleuren of zelfs doen smelten. Neem ook in uw overweging mee dat het blad gevoelig is voor deuken.

Lees meer >

Ruimte in de keuken: L-opstelling

Deze keuken bestaat uit een korte en een lange zijde, ook wel een hoekkeuken genoemd. De kookunit en spoelbak kunnen recht tegenover elkaar geplaatst worden, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat u een groot werkblad heeft. Kortom, voldoende ruimte voor het snijwerk!

Lees meer >

Luxe apparatuur

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Grando weten ze dit maar al te goed en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen! Voor elk moment is er passend apparatuur voor in uw keuken.

Lees meer >