Barendrecht sponsort DVS Handbal

Op zoek naar een nieuwe keuken en/of badkamer? Dan bent u bij Grando Barendrecht aan het juiste adres. Vanaf 1 december 2017 is onze nieuwe showroom geopend en laten we u de allerlaatste trends zien. Wij bieden een ruime collectie keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, Grando Barendrecht heeft wat u zoekt.

Vakmanschap sinds 1965

Met vele jaren praktijkervaring weten wij als keuken,- en badkamerspecialist wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al sinds 1965.

Maak direct online een afspraak.

Elk filiaal een eigen zaak

Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Als zelfstandige ondernemers verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Een prettig idee. Wij hebben passie voor het vak én het eindresultaat.