Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Barendrecht

Van 't Hoffstraat 18
2991 XP Barendrecht

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  09:30 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Ik vind niets leuker dan klanten inspireren."

Op zoek naar een nieuwe keuken en/of badkamer? Dan ben je bij Grando Barendrecht aan het juiste adres. Vanaf 1 december 2017 is onze nieuwe showroom geopend en laten we je de allerlaatste trends zien. Wij bieden een ruime collectie keukens en badkamers. Of je nu op zoek bent naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, Grando Barendrecht heeft wat je zoekt. 

Keukens en Badkamers Vanaf het uitwerken van uw badkamer en keuken ideeën tot de uiteindelijke oplevering. Wij begeleiden je in het hele traject. Demontage van de huidige keuken en badkamer, aanpassen van het leidingwerk, stucwerkzaamheden, montage van de nieuwe materialen en het volledig werk klaar opleveren van de nieuwe keuken en badkamer. Alles is mogelijk.

Evert Rop

Ondernemer Grando Barendrecht

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Barendrecht hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Ontmoet het team

Ondernemer Evert Rop en zijn creatieve team staan voor je klaar om je droomkeuken en/of badkamer te verwezenlijken. Bekijk de video en ontmoet het team.

Een kijkje in de showroom

Neem een kijkje in de showroom van Grando Barendrecht en laat je verwonderen. De keukens en badkamers die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Wij combineren net zo lang tot je tevreden bent.

Showroom demonstraties

Bij Grando Barendrecht organiseren we regelmatig leuke en interessante demonstraties. Zo laten wij je zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn van verschillende keuken apparatuur; zoals bijvoorbeeld de stoomoven. Tijdens de workshop legt men uit wat de voordelen zijn en laat men natuurlijk de lekkerste gerechten voorbij komen. Wil je ook weten wat voor gemak het nieuwste apparatuur voor je kan opleveren? Meld je aan via Facebook om een plekje te reserveren of stuur een mailtje naar [email protected].

De tevreden klanten van Grando Barendrechht

Het is altijd leuk te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken en/of badkamer. Bekijk hieronder hoe klanten hun aankoop bij Grando hebben ervaren. Deze keukens en badkamers zijn recent door Grando geplaatst.

Bekijk de foto's >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Grando Barendrecht is trotse sponsor van

Recreatieboerderij aan de rand van Barendrecht

RGHC TEMPO '34 voor meer dan succesvol hockey alleen

Korfbalvereniging DVS’69

VV SMITSHOEK