Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Evert Rop

Persoonlijk advies op maat

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Maak een afspraak

Grando Barendrecht

Van 't Hoffstraat 18
2991 XP Barendrecht

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 17:30
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  09:30 - 17:00

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  09:30 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

"Ik vind niets leuker dan klanten inspireren."

Op zoek naar een nieuwe keuken en/of badkamer? Dan bent u bij Grando Barendrecht aan het juiste adres. Vanaf 1 december 2017 is onze nieuwe showroom geopend en laten we u de allerlaatste trends zien. Wij bieden een ruime collectie keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar een luxe, landelijke, moderne of klassieke keuken of badkamer, Grando Barendrecht heeft wat u zoekt. Keukens en Badkamers Vanaf het uitwerken van uw badkamer en keuken ideeën tot de uiteindelijke oplevering. Wij begeleiden u in het hele traject. Demontage van de huidige keuken en badkamer, aanpassen van het leidingwerk, stucwerkzaamheden, montage van de nieuwe materialen en het volledig werkklaar opleveren van de nieuwe keuken en badkamer. Alles is mogelijk.

Evert Rop

Ondernemer Grando Barendrecht

PERSOONLIJK ADVIES.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Barendrecht hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Ontmoet het team

Ondernemer Evert Rop en zijn creatieve team staan voor u klaar om uw droomkeuken en/of badkamer te verwezenlijken. Bekijk de video en ontmoet het team.

Een kijkje in de showroom

Neem een kijkje in de showroom van Grando Barendrecht en laat u verwonderen. De keukens en badkamers die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Wij combineren net zo lang tot u tevreden bent.

Showroom demonstraties

Bij Grando Barendrecht organiseren we regelmatig leuke en interessante demonstraties. Zo laten wij u zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn van verschillende keuken apparatuur; zoals bijvoorbeeld de stoomoven. Tijdens de workshop legt men uit wat de voordelen zijn en laat men natuurlijk de lekkerste gerechten voorbij komen. Wilt u ook weten wat voor gemak het nieuwste apparatuur voor u kan opleveren? Meld u aan via Facebook om een plekje te reserveren of stuur een mailtje naar barendrecht@grando.nl.

TEVREDEN KLANTEN VAN GRANDO BARENDRECHT

Het is altijd leuk te ontdekken hoe de persoonlijke smaak van onze klanten tot uiting komt in hun nieuwe keuken en/of badkamer. Bekijk hieronder hoe klanten hun aankoop bij Grando hebben ervaren. Deze keukens & badkamers zijn recent door Grando geplaatst.

Bekijk de foto's >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2

Grando Barendrecht IS TROTSE SPONSOR VAN

Recreatieboerderij aan de rand van Barendrecht

RGHC TEMPO '34 voor meer dan succesvol hockey alleen

Korfbalvereniging DVS’69

VV SMITSHOEK