Grando Keukens & Bad verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam

Grando Keukens & Bad verlengt haar sponsoring bij HV KRAS/Volendam. Martijn Kool, eigenaar van Grando vestigingen in Zaandam en Purmerend, kwam samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes en Algemeen Manager, Joost Ooms, om de sponsorverlenging te formaliseren. Grando is al jarenlang zichtbaar als sponsor van de club met o.a. uitingen op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1 en de Grando-pupil van de week.

Voorzitter Piet Kes is blij met de verlenging van Grando: “Martijn is met Grando al jarenlang nauw betrokken bij de club. Het is altijd mooi te zien als sponsoren begaan zijn met de club en trots zijn op het steentje dat zij bijdragen. We hopen dat we Martijn en Grando nog lang sponsor mogen noemen van onze mooie vereniging!”

Martijn Kool vanuit Grando Keukens & Bad: “Wij hebben ook het gevoel dat wij in de eredivisie spelen en zien heel goed het vergelijk met het handbal van HVKras”

Bij Grando vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of -badkamer te realiseren.

Bij Grando staan onder leiding van Jeremy Chéron, alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Kijk voor meer informatie op de website.