Bij Grando Purmerend helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Iedere vrijdag koopavond

Kom langs voor persoonlijk en deskundig advies. 

Plan je afspraak

Grando Purmerend

Edisonweg 17
1446 TM Purmerend

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 21:00
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  11:00 - 17:00

"Jouw wensen en ideeën zijn de leidraad voor het ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens en Badkamers Purmerend! Bij Grando Purmerend vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om jouw droomkeuken en of -badkamer te realiseren. 

Bij Grando Purmerend staan alle adviseurs voor je klaar om je volledig te adviseren. Je wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om jouw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Team Grando Purmerend staan voor je klaar, om jouw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Purmerend!

Team Purmerend

Grando Purmerend

Persoonlijk advies.

Grando Keukens en Badkamers Purmerend biedt je persoonlijk advies op maat voor jouw keuken en/of badkamer. De ondernemer en het toegewijde team van adviseurs staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomruimte. Van het kiezen van het juiste ontwerp tot het selecteren van hoogwaardige materialen, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Met ons persoonlijk advies houden we rekening met jouw specifieke wensen, behoeften en budget, zodat je een oplossing krijgt die perfect bij jou past.

Plan een bezoek >

Grando Zaandam verlengt sponsorcontract met HV Kras/Volendam

Martijn Kool, eigenaar van Grando vestigingen in Zaandam en Purmerend, kwam samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes en Algemeen Manager, Joost Ooms, om de sponsorverlenging te formaliseren. Grando is al jarenlang zichtbaar als sponsor van de club met o.a. uitingen op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1 en de Grando-pupil van de week.

Lees hier het gehele artikel >

Nieuw bordsponsor EVC Edam

Grando Purmerend heeft een unieke meerjarige partnerschap met EVC Edam. Als bekend bedrijf in de regio zien wij en de club uit naar de samenwerking. Ook kan jij profiteren een speciale keuken- en bad cheque t.w.v. € 250,-, die je kunt verzilveren bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Ook steun je hiermee de club omdat er €100,- extra naar de clubkas. Veel EVC' ers gingen je al voor!

Bekijk het gehele nieuwsbericht

Topsponsor HV Kras/Volendam

Wij zijn trots om één van de belangrijkste (hoofd)sponsor van HV KRAS/Volendam te zijn. Wij houden van Volendam en we voelen ons thuis bij de vereniging. ‘Wat ik graag zou willen is nog meer binding met de Volendammers. HV KRAS/Volendam is vergelijkbaar met mijn eigen business. Je moet presteren en scoren om mee te blijven draaien in de top. Daarbij voelt ons eigen team bij Grando Purmerend aan als familie. Dezelfde saamhorigheid zie ik terug binnen de handbalvereniging. Dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.’

Lees hier het gehele artikel >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7