Bij Grando Almelo helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten

Laat je inspireren

Grando Almelo

Woonboulevard 24
7606JA Almelo

De openingstijden konden niet worden geladen. Onze excuses voor het ongemak. Graag verwijzen we u door naar onze openingstijden op Google.

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Kom tot rust in uw eigen, sfeervolle badkamer."

Grando Badkamers Almelo is dé badkamerspeciaalzaak in de regio Almelo. In de showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget.

Voor perfecte service ben je bij Grando Badkamers Almelo aan het juiste adres. Je wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor je verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk.

Laat je inspireren! Jouw mogelijkheden, wensen en eisen worden realistisch geïnventariseerd. Ook wanneer je ervoor kiest om je huidige badkamer te renoveren. Bij Grando Badkamers Almelo kan je ook terecht voor het vervangen van tegels, badmeubels of kranen etc. Zelfs de montage kan hierin voor jou verzorgd worden.

Ondernemer Jan Wolterink en zijn team staan voor je klaar, om jouw droombadkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Almelo!

Jan Wolterink

Ondernemer Grando Almelo

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Almelo hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 
 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.4