Bij Grando Almelo helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Jan Wolterink

Persoonlijk advies op maat

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe badkamer. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Maak een afspraak

Grando Almelo

Woonboulevard 24
7606JA Almelo

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:30
 • Zondag
  gesloten

Speciale openingstijden

 • Zo 11-6-2023
  12:00 - 17:00
 • Zo 25-6-2023
  12:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

"Kom tot rust in uw eigen, sfeervolle badkamer."

Grando Badkamers Almelo is dé badkamerspeciaalzaak in de regio Almelo. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget.

Voor perfecte service bent u bij Grando Badkamers Almelo aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk.

Laat u inspireren! Uw mogelijkheden, wensen en eisen worden realistisch geïnventariseerd. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige badkamer te renoveren. Bij Grando Badkamers Almelo kunt u ook terecht voor het vervangen van tegels, badmeubels of kranen etc. Zelfs de montage kan hierin voor u verzorgd worden.

Ondernemer Jan Wolterink en zijn team staan voor u klaar, om uw droombadkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Almelo!

Jan Wolterink

Ondernemer Grando Almelo

PERSOONLIJK ADVIES.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Almelo hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 7.5