"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

Grando Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet | T: 010-4904470

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

Laat u inspireren!

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting op uw keuken of badkamer + zomers deals 

 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Lijnart Schouten.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer. De showroom is voorzien van airco.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 11:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 9:30 - 17:30
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 1 oktober11:00 - 17:00
 • 8 oktober11:00 - 17:00
 • 15 oktober11:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

010-4904470 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 53 reviews »
Heel fijn geholpen door de adviseur Hans van Staaten die een mooi ontwerp heeft gemaakten die zelf ook ideeen aangaf welke we dan weer in de showroom hebben bekeken ik hen de hele showroom geloof ik gehad ben erg tevreden met het resultaat. de indeling is praktisch en het is erg mooi geworden
Geschreven op: 19/05/2017
Bron: Qasa.nl
simone van der meerHoogvliet
8 uit 10
Wij werden keurig ontvangen en te woord gestaan. Onze adviseur Maurice dacht met ons mee en ontwierp een mooie badkamer. De levering verliep precies volgens afspraak. Alleen het douchescherm ontbrak maar dit werd snel nageleverd. De monteur begon meteen de volgende dag. Nadat de hele badkamer betegeld was bleek het water niet weg te lopen. Een flink deel van de vloer moest worden opgebroken en na veel piekeren en peinzen werd het probleem gevonden. De ontluchter ontbrak. Toen dit was aangebracht liep het water wel weg. Het weer opnieuw opbouwen van de badkamer nam ook weer lang in beslag. Nu hebben we nog een lekkende radiator waar de monteur ook al 2 keer voor is langs geweest. Maar ook dit probleem is tot op heden nog niet opgelost.
Geschreven op: 19/04/2017
J.H.ReketHoogvliet
8 uit 10
Deze Grando vestiging in Hoogvliet is een zeer klantgericht bedrijf. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en een no nonsense mentaliteit. We zijn heel erg blij met onze keuken waarbij we veel goede tips en aanbevelingen kregen van de zeer kundige medewerkers. Een aanbeveling waard. Bij de meeste keukenwinkels heb je het idee dat je altijd te veel hebt betaald maar hier een tevreden gevoel...............
Geschreven op: 16/04/2017
J. van WingerdenHoogvliet
8 uit 10
De verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en denkt mee. Tijdens de verbouwing contact gehouden en de aftersales zijn we ook over te spreken. Vraag antwoord actie zeer goed.
Geschreven op: 08/04/2017
R.J. GunnweghHoogvliet
8 uit 10