"Geniet van onze totaalservice"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

"Geniet van onze totaalservice"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

Grando Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet | T: 010-4904470

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

Laat u inspireren!

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Lijnart Schouten.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer. De showroom is voorzien van airco.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag: 11:00-17:30
  Dinsdag: 9:30-17:30
  Woensdag: 9:30-17:30
  Donderdag: 9:30-17:30
  Vrijdag: 9:30-21:00
  Zaterdag: 9:30-17:30
  Zondag: Gesloten

Bel mij terug

Of bel direct

010-4904470 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer.

Maak direct een afspraak

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 157 reviews »
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Geschreven op: 22/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van SwinderenHoogvliet
10 uit 10
Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze keuken. Ik vond het fijn dat er met ons is meegedacht de praktische adviezen waren ook passend in deze en al met al een fijne service genoten. Super bedankt.
Geschreven op: 13/12/2017
Essie Essen vanHoogvliet
7 uit 10
Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van definitieve keuzes. De voor- en nadelen van alle apparaten en keukens werden op een eerlijke wijze doorgesproken en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Daarnaast werd er keer op keer door dhr. Taapken en dhr. Schouten benadrukt dat we met een goed gevoel weg moesten gaan dat het van belang was dat wij tevreden waren over de keuken. Wij zijn mede uit interesse meerdere malen langs geweest bij Grando Hoogvliet en hebben meerdere malen aanpassingen verricht aan onze keuken. Het geduld van deze 2 heren werd hierdoor redelijk op de proef gesteld. Dit was echter in geen enkel opzicht te bemerken en hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor. We hadden ons geen betere keukenzaak kunnen wensen. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.
Geschreven op: 09/12/2017
BechanHoogvliet
10 uit 10