"Geniet van onze totaalservice"

Jan Blom, ondernemer Grando Hoogvliet

"Geniet van onze totaalservice"

Jan Blom, ondernemer Grando Hoogvliet

Grando Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet | T: 010-4904470

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

Laat u inspireren!

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Jan Blom en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!

Profiteer nú bij Grando!

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie van 2017! Profiteer tot en met 29 januari van kortingen tot 70%*. 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Jan Blom.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer. De showroom is voorzien van airco.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 11:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen

Bel mij terug

Of bel direct

010-4904470 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 110 reviews »
Fijne ervaring met Grando Hoogvliet en Hans van Staten voor onze nieuwe keuken. Keuken is geworden zoals wij voor ogen hadden.
Geschreven op: 15/01/2017
Danielle de GrootHoogvliet
10 uit 10
Grando Hoogvliet heeft ons op een fantastische manier geadviseerd bij de keuze en de inrichting van onze nieuwe keuken. De heer Jan Blom en zijn team hebben ons nuttige tips gegeven waardoor de keuken net iets extra s heeft gekregen. Ook de levering verliep volgens de planning en de montage werd gedegen en nauwkeurig uitgevoerd. Alle lof voor de monteurs die deze klus hebben geklaard. Wij hadden op een plaatje in een keukenfolder van een ander bedrijf een heel aparte kraan gezien. De heer Blom heeft voor ons de moeite genomen om de naam van de kraan en de fabrikant te achterhalen. Uiteindelijk is deze kraan ook geleverd. Omdat de fabrikant deze designkraan net in productie had genomen werd deze later geleverd dan onze keuken. Grando heeft ons in de tussenliggende periode zonder problemen en zonder extra kosten geholpen met een leenkraan. Grando Hoogvliet is wat ons betreft een aanrader.
Geschreven op: 05/01/2017
Bram en Corry de GraaffHoogvliet
10 uit 10
Wat ik erg belangrijk vind is dat Grando Hoogvliet geen opdringerige verkoop methode toepast en meerdere malen de bestelling van de keuken doorneemt voordat de uiteindelijke bestelling gedaan wordt.
Geschreven op: 03/01/2017
N.TurkaljHoogvliet
8 uit 10
Na een aantal malen in de winkel samen met Jan Blom de nodige apparatuur en samenstelling van de keuken te hebben besproken en uitgezocht werd de keuken in Oktober 2016 geplaatst door de broer van Jan Blom namelijk Gerrit. Gerrit heeft samen met zijn persoonlijke hulp en rots in de branding Anton keihard gewerkt en de keuken keurig netjes afgewerkt en opgeleverd. Wat kunnen die mensen hard werken onze complimenten.
Geschreven op: 29/12/2016
Marijke BroosHoogvliet
8 uit 10