"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

Grando Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet | T: 010-4904470

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

Laat u inspireren!

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!

Wegen werkzaamheden aan het gemeentelijke stroomnetwerk hebben we zaterdag 1 april aangepaste openingstijden. 

Profiteer nú bij Grando!

Nu bij Grando: Bad- en douchekranen of Quoocker cadeau!

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Lijnart Schouten.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer. De showroom is voorzien van airco.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 11:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 14:00 - 17:30
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 23 april11:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 16 aprilgesloten
 • 17 april11.00 - 17.00

Bel mij terug

Of bel direct

010-4904470 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 113 reviews »
Wij zijn ontzettend goed geholpen in de keuze Naar onze mooie keuken door Stephanie. Het helpen mee denken heeft ons verrast. Ook het plaatsen van de keuken door de Monteur Michael is zeer vakkundig gedaan. Wij genieten nog elke dag van onze mooie keuken u kunt gerust binnen lopen bij Grando Keukens u word goed geholpen en zeker niet Opdringerig zoals bij veel andere keuken Dealers.
Geschreven op: 07/03/2017
WindHoogvliet
10 uit 10
Er is sprake van een prachtige showroom. De gemaakte afspraken zijn precies nagekomen. De levering was tijdig en keurig verzorgd op de afgesproken tijd binnen een tijdvak van een half uur. Ik kan dit bedrijf vanwege de goede ervaring aan een ieder aanbevelen. De voorlichting in de showroom was uitstekend en de koffie smaakte daarbij goed.
Geschreven op: 23/02/2017
Bron: Qasa.nl
TroostHoogvliet
10 uit 10
Goed geholpen tijdens de aankoop, vakkundige adviseuse. Leveringen werden ook keurig nagekomen en monteur is zeer kundig zodat de keuken keurig werd geïnstalleerd ! Kortom voor iedereen aan te raden en ben blij met mijn mooi
Geschreven op: 28/01/2017
Bron: Qasa.nl
René SmitsHoogvliet
8 uit 10
Fijne ervaring met Grando Hoogvliet en Hans van Staten voor onze nieuwe keuken. Keuken is geworden zoals wij voor ogen hadden.
Geschreven op: 15/01/2017
Danielle de GrootHoogvliet
10 uit 10