"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

"Uw persoonlijke wensen op maat"

Lijnart Schouten - ondernemer grando hoogvliet

Grando Hoogvliet

Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet | T: 010-4904470

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

Laat u inspireren!

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting + Quooker of Sunshower cadeau + Win en beleef uw droomreis naar keuze!

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Lijnart Schouten.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer. De showroom is voorzien van airco.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 11:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 9:30 - 17:30
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 22 oktober11:00 - 17:00
 • 29 oktober11:00 - 17:00
 • 24 december11:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

010-4904470 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 142 reviews »
Wij hebben een goede ervaring met Grando
Geschreven op: 13/10/2017
J. van der KraanHoogvliet
8 uit 10
Graag willen wij onze ervaringen met Grando Hoogvliet middels deze recensie met u delen. In tegenstelling tot andere keukenzaken zijn we bij Grando Hoogvliet zeer voorkomend en vriendelijk te woord gestaan. Dhr. Jan Blom was heel behulpzaam in het meedenken en adviseren van de juiste keukenopstelling en het presenteren van de mogelijkheden m.b.t. apparatuur en materialen. Er wordt alleen met A-merken gewerkt maar wel met een concurrerende prijsstelling. Geen veel te hoge prijzen met megakortingen maar direct eerlijke prijzen die ook nog onderhandelbaar zijn. De verschillende mogelijkheden qua opstelling en uitvoering zijn ook nog in mooie 3D prints gepresenteerd waardoor het voor ons makkelijker werd om een gefundeerde keuze te maken. De keuken is ge nstalleerd door de monteurs Gerrit en Anton die zeer vakkundig en netjes te werk zijn gegaan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om heel precies en nauwkeurig te werken bij het plaatsen van de keuken en het installeren van de apparatuur. Kortom vakwerk waarvoor onze dank Het heeft allemaal geresulteerd in een schitterende keuken waar we heel blij mee zijn. We kunnen Grando Hoogvliet van harte aanbevelen wanneer ook u toe bent aan een nieuwe keuken.
Geschreven op: 13/10/2017
J.M de JongeHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het moment dat we bij Grando Hoogvliet binnenstapten tot het moment dat we konden gaan genieten van onze nieuwe keuken: alles verliep perfect! Extra pluim voor Cindy en Michael!
Geschreven op: 03/10/2017
Bron: Qasa.nl
Nelleke Remeeus-KomenHoogvliet
10 uit 10
In april van dit jaar met Hans van Staaten om de tafel gezeten voor een keuken. Onze wensen uitgesproken en daar werd meteen deskundig mee omgegaan. Meerdere malen door de showroom gelopen om een beeld te schetsen en na meerdere keren switchen van apparatuur zijn we samen met Hans uitgekomen op een top ontwerp. Op advies van Hans hier en daar een aanpassing welke wij nu in het gebruik van de keuken als zeer geslaagd ervaren. De onderhandelingen verliepen fijn communicatie is altijd goed geweest leidingschema is perfect uitgewerkt en een super montage door Jorg Vrij in 2 dagen een van de monteurs van Grando geen haastwerl. Alles is juist geleverd en de op maat gemaakte vensterbank is nog na geleverd die overigens sneller dan verwacht binnen was. Tijdens de montage nog een belletje of alles naar wens verliep en nadat de keuken geplaatst was nog een bezichtiging door Hans gedaan. Al met al dik tevreden Bedankt Grando Hoogvliet
Geschreven op: 28/08/2017
A. van EssenHoogvliet
9 uit 10