PVC-vloeren bij Grando Wormerveer

Bij Grando Wormerveer kunt u ook terecht voor prachtige PVC-vloeren. Wilt u dezelfde vloer vanuit uw keuken of badkamer doorgelegd hebben in de rest van uw huis? Of juist iets heel anders? Voor uw PVC-vloer bent u bij Grando Wormerveer aan het juiste adres.

Wat is een PVC-vloer?

Een PVC-vloer is een kunststof parketvloer, gemaakt van heterogeen PVC. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen PVC en afgewerkt met een zware, transparante toplaag. PVC is ontwikkeld als alternatief voor parket, laminaat of natuursteen en wordt vooral toegepast in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer.

De voordelen

Het meest bekende voordeel van PVC-vloeren is het feit dat deze vloer ideaal te combineren is met vloerverwarming. Verlijmde PVC laat namelijk veel warmte door. Maar er zijn meer voordelen. Zo heeft een PVC-vloer een geluidsisolerende werking, waardoor uw buren en huisgenoten geen last van u hebben (en andersom) wanneer u erop loopt. Ook is de PVC-vloer in vergelijking met een houten vloer onderhoudsarmer. Daardoor is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers. En last but not least: PVC is duurzaam en milieuvriendelijk. De vloeren gaan lang mee en in het productieproces worden geen schadelijke stoffen en weekmakers gebruikt. Ook wordt gebruikgemaakt van gerecycled materiaal - dat scheelt in prijs én bestrijdt onnodige verspilling van grondstoffen.

De belangrijkste voordelen van een PVC-vloer op een rij:

  • Duurzaam
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Waterbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geluidsisolerend
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Goed te combineren met vloerverwarming

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wilt u een PVC-vloer wel eens zien en voelen? In onze showroom in Wormerveer hebben we allerlei voorbeelden liggen die een goede indruk geven van de mogelijkheden. Bovendien kunt u ervaren hoe prettig een vloer van PVC aanvoelt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak bij Grando Wormerveer.

Grando staat u altijd graag persoonlijk te woord en biedt u advies en inspiratie op maat. U kunt op verschillende manieren een adviesgesprek met ons voeren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.