"Geniet van onze totaalservice"

Ruud Hoek - ondernemer Grando Wormerveer

"Geniet van onze totaalservice"

Ruud Hoek - ondernemer Grando Wormerveer

Grando Wormerveer

Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer | T: 075-6461170

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Bezoek dan de showroom van Grando Keukens & Bad Wormerveer! In de ruim 1.600 m2 showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Wormerveer aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen wij alles tot in de puntjes; dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van uw keuken en/of badkamer.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Ruud Hoek en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Wormerveer!

Profiteer nú bij Grando!

Nu bij Grando: Bad- en douchekranen of Quoocker cadeau!

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 9:30 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 21:00
  Vrijdag 9:30 - 17:30
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag 11:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!11:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 16 aprilGesloten
 • 17 april11:00 - 17:00
 • 27 aprilGesloten

Bel mij terug

Of bel direct

075-6461170 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 10 reviews »
Wij uitgebreid en goed geholpen in het voortraject. Ook toen de keuken eenmaal was ge nstalleerd konden wij bij Grando terecht met onze vragen. Al met al hebben wij nu een prachtige keuken tegen een alleszins redelijke prijs.
Geschreven op: 08/01/2017
Bob MeijerWormerveer
8 uit 10
Alle afspraken zijn goed nagekomen en de verkoopadviseur heeft leuke ideeën aangedragen mbt de opstelling van de nieuwe keuken! Zeer tevreden dus! Grando heeft het voor elkaar gekregen de keuken snel te leveren. Geen klachten, hopelijk hebben we lang plezier van de prachtige keuken.
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Familie GabrielWormerveer
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando en zijn zeer tevreden. De badkamer zit er nu bijna helemaal in en alles verloopt naar wens. Als we 1 minpuntje zouden moeten noemen is het dat de verkoper voorspelde dat het plaatsen 1.5 tot 2 weken zou duren terwijl het daadwerkelijk 3.5 week kost, de verkoper had zich daar kennelijk nogal op verkeken, jammer want dat was toch een kleine verrassing voor ons. Verder alles (tot nu toe) top!
Geschreven op: 07/11/2016
Bron: Qasa.nl
I. BakkerWormerveer
10 uit 10
De adviseur dacht mee en schatte ons goed in. Hij nam ook genoeg tijd voor ons. In de showroom had hij voorbeelden van dingen waaruit we konden kiezen. Alleen de afspraak over wanneer we tussen twee varianten zouden kiezen, was niet duidelijk genoeg, maar dat is opgelost.
Geschreven op: 26/08/2016
Bron: Qasa.nl
JVWormerveer
6 uit 10