Bij Grando Wormerveer helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Wormerveer

Samsonweg 5B,
1521 RA Wormerveer

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 20:00
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Daarnaast zijn we ook iedere avond geopend op afspraak.

"Ik geniet van slimme oplossingen."

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Bezoek dan de showroom van Grando Keukens en Badkamers Wormerveer! In de ruim 1.600 m2 showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando brengen je graag op de beste ideeën en adviseren je met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om jouw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Voor perfecte service ben je bij Grando Keukens en Badkamers Wormerveer aan het juiste adres. Je wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen wij alles tot in de puntjes; dat wil zeggen: service vóór, tijdens en zeker zo belangrijk ná het leveren van jouw keuken en/of badkamer. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Ondernemer Ruud Hoek en zijn team staan voor je klaar, om jouw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Wormerveer!

Ruud Hoek

Ondernemer Grando Wormerveer

Persoonlijk advies.

Grando Keukens en Badkamers Wormerveer biedt je persoonlijk advies op maat voor jouw keuken en/of badkamer. De ondernemer en het toegewijde team van adviseurs staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomruimte. Van het kiezen van het juiste ontwerp tot het selecteren van hoogwaardige materialen, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Met ons persoonlijk advies houden we rekening met jouw specifieke wensen, behoeften en budget, zodat je een oplossing krijgt die perfect bij jou past.

Plan een bezoek >

 

Ook voor PVC-vloeren kan je terecht bij Grando Wormerveer

Steeds meer mensen ontdekken de PVC-vloer. Niet zo verwonderlijk, want PVC is duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend. Bovendien is de keuze aan uitstralingen enorm, creëer je er de prachtigste effecten mee en is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers. Bij Grando Wormerveer informeren wij je graag over de vele mogelijkheden van een PVC-vloer.

Lees meer > 
 

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.0

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.0