Achterwanden keukens bij Grando Zaandam

Bij Grando keukens Zaandam vinden wij het belangrijk dat u de juiste achterwand voor de juiste toepassing in uw keuken weet te vinden. De achterwand van uw keuken, bepaald de sfeer in uw keuken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. In onze showroom adviseren we u er graag over en treft u verschillende voorbeelden van achterwanden aan.

Achterwanden keukens, waar moet u op letten?

De volgende praktische wensen met betrekking tot een keuken achterwand hebben invloed op uw keuze:

  • Resistent met het oog op water en vet.
  • Moet uitzonderlijk goed bestand zijn tegen hoge temperaturen.
  • Kan goed tegen vocht dat vrijkomt tijdens het koken.
  • De keukenachterwand moet makkelijk schoon te maken en te houden zijn.

 

GLAS, SPIEGEL OF DRAADGLAS

Door middel van dit soort achterwanden geeft u uw keuken een design uiterlijk. Wij plaatsen de glasachterwanden altijd na het plaatsen van de keuken. Zodat wij deze nauwkeurig kunnen laten inmeten door onze vakkundige monteurs. Een glasachterwand wordt namelijk gemaakt van gehard glas en is derhalve na het harden van het glas niet meer vervormbaar. Voordelen van glas zijn o.a.:

  • Glas schittert, dit geeft een luxe en design uitstraling aan uw keuken.
  • Glas is hygiënisch en makkelijk schoon te houden.
  • Glas maakt de ruimte van de keuken visueel groter met zijn spiegelende werking.

 

 

NATUURSTEEN & RVS

RVS als achterwand in uw keuken: Een RVS achterwand vindt u terug in moderne en in de kleinere keukens. Een helemaal perfect materiaal voor de keukenachterwand alleen is RVS gevoelig voor krasjes. Het is hygiënisch. Het wordt niks voor niks veel in de horeca toegepast. Hierdoor krijgt uw keuken een industrieel uiterlijk. Natuursteen of composiet als achterwand in uw keuken. Een natuursteen of composiet achterwand is dé sfeermaker in uw keuken. Eenmaal gekozen voor natuursteen of composiet, wilt u nooit meer iets anders! Een onderhoudsvriendelijk product wat een duurzame en luxe uitstraling heeft.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

 

Duropal, toplaminaat en kunststof IN VEEL KLEUREN BESCHIKBAAR

Duropal, toplaminaat en kunststof achterwanden verlijmd op mdf als achterwand in uw keuken: Een prima keuze, in bijzonder veel kleuren beschikbaar en heel eenvoudig wat betreft het onderhoud. De toplaag van dit materiaal zorgt ervoor dat dit materiaal enorm waterbestendig mits je het goed afkit. Dit is wel een vereiste om de achterwand goed tegen invloeden van vocht te kunnen berschermen. Hierdoor kan er geen stoom of vocht achter komen. Bij de kookplaat moet ervoor gezorgd worden dat de pannen de achterwand niet kunnen raken. Als de keuken te dicht op de achterwand geplaatst zit, raden wij een zogenaamde backboardsaver aan. U kunt de achterwand het beste schoonmaken met een zachte doek metallesreiniger of zeep. Daarna goed droog wrijven met een droge doek. Gebruik voor het schoonmaken geen: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

 

Laat u inspireren door Grando Zaandam

Vraag het gratis inspiratie magazine aan, bomvol inspiratie, tips en binnenkijkers thuis. Binnen 3 werkdagen bij u op de mat.