"Passie voor het vak én resultaat"

Martijn Kool, ondernemer Grando Zaandam

"Passie voor het vak én resultaat"

Martijn Kool, ondernemer Grando Zaandam

Grando Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam | T: 075-6147583

Welkom bij Grando Keukens & Bad Zaandam! Bij Grando Zaandam vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of badkamer te realiseren.

Bij Grando Zaandam staan alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Martijn Kool en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Zaandam!

Nieuw: Vanaf nu altijd een perfect klimaat bij Grando Keukens & bad Zaandam. Lees meer...

 

 

 

Profiteer nú bij Grando!

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie van 2017! Profiteer tot en met 29 januari van kortingen tot 70%*. 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Martijn Kool.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 9:30 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 21:00
  Vrijdag 9:30 - 17:30
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag 11:00 - 17:00
 • koopzondagen
 • Elke zondag geopend!11:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

075-6147583 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 57 reviews »
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Geschreven op: 01/01/2017
Bron: Qasa.nl
Annemiek van AstenZaandam
8 uit 10
Een aantal jaar geleden een mooie keuken gezien bij Grando in Zaandam en ook besteld. De keuken staat al een aantal jaar en siert het huis heel goed. Wel heb ik afgelopen maand een vervelende reactie gehad die ik toch even kwijt wil. De deur van de vaatwasser bleek te klemmen. De deur ging moeilijk dicht en daardoor ging ook de plaat op de grond los. Aangezien er nog garantie op de keuken zit contact opgenomen met Grando. Hier werd telefonisch gevraagd welke deur het was die van de vaatwasser of de keuken zelf. Daar de deur erop gemonteerd zit is dat niet te zien en moest ik dus gokken. Daarna werd ik een ander nummer doorgegeven om contact op te nemen met de fabrikant van de vaatwasser. De fabrikant stuurt wel een monteur langs als je vooraf toezegt de voorrijkosten 107 68 te betalen Bij komst reparateur bleek het niet de vaatwasser te zijn maar de keukendeur. Dit kost je dan wel de voorrijkosten want dat heb je toegezegd. Meteen weer contact opgenomen met Grando Zaandam of er dan iemand kon komen om de deur te stellen en weer te plaatsen. Ik heb immers garantie. Dit bleek een lastige vraag te zijn. Er werd gewezen naar het feit dat de deur er niet op zat dit mag de monteur van de vaatwasser niet doen volgens afspraak plus 1 van de schroeven was dol . Kopie van de factuur gemaild naar Grando. Vervolgens is er later een afspraak gemaakt om de deur te komen plaatsen. Navraag over de al betaalde factuur kreeg ik te horen dat ik zelf heb toegezegd te betalen. Plus de deur valt niet onder de garantie dus dat de keukenmonteur komt mag ik al dankbaar voor zijn was het gevoel dat mij gegeven werd. De monteur kwam en heeft een half uur de keuken helemaal moeten stellen om ervoor te zorgen dat de deur er weer soepel in zit. Goede service van de monteur die een dikke pluim verdient. Groot minpunt voor de verkoper die de klant met garantie op kosten jaagt en dat dan afwimpelt. Het was chique geweest als de factuur vergoed werd of deels vergoed werd.
Geschreven op: 27/12/2016
G. TevredenZaandam
6 uit 10
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
Geschreven op: 08/11/2016
M. Slinger-LigthartZaandam
8 uit 10
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Geschreven op: 14/10/2016
Bron: Qasa.nl
A. AgemaZaandam
10 uit 10