Wij maken jouw woonwens werkelijkheid

Maak een afspraak

Ontmoet de bedrijfsleider.

Sander van der Meer

Iedere donderdag koopavond

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Maak een afspraak

Grando Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 15
1506PW Zaandam

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • Ma 24-7-2023
  gesloten
 • Ma 31-7-2023
  gesloten
 • Ma 7-8-2023
  gesloten
 • Ma 14-8-2023
  gesloten
 • Ma 21-8-2023
  gesloten
 • Ma 28-8-2023
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij u thuis.

"Ik geniet van het ultieme ontwerp."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Zaandam! Bij Grando Zaandam vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of badkamer te realiseren. Bij Grando Zaandam staan alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Vestigingsmanager Sander van der Meer en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Zaandam!

Nieuw: Vanaf nu altijd een perfect klimaat bij Grando Keukens & bad Zaandam

Sander van der Meer

Bedrijfsleider Grando Zaandam

PERSOONLIJK ADVIES.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Zaandam hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Tegels en tegelvloeren bij Grando Zaandam

Bij Grando Zaandam kunt u ook terecht voor prachtige tegelvloeren. Wil u dezelfde tegel vanuit uw keuken of badkamer doorgelegd hebben in de rest van uw huis? Of juist iets heel anders? Voor uw tegelvloer bent u bij Grando Zaandam ook aan het juiste adres.

Lees meer >

ACHTERWANDEN KEUKENS BIJ GRANDO ZAANDAM

Bij Grando keukens Zaandam vinden wij het belangrijk dat u de juiste achterwand voor de juiste toepassing in uw keuken weet te vinden. De achterwand van uw keuken, bepaald de sfeer in uw keuken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. In onze showroom adviseren we u er graag over en treft u verschillende voorbeelden van achterwanden aan.

Lees meer >

AANGEPASTE KEUKENS BIJ GRANDO ZAANDAM

Bent u mindervalide en gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Dan is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden. Grando Zaandam is dé specialist in het ontwerpen van keukens op maat. Dit betekent dat we samen met u op zoek gaan naar praktische oplossingen waarmee we uw keuken zo toegankelijk mogelijk kunnen maken: van in hoogte verstelbare werkbladen en wandkasten tot liftsystemen en andere praktische keukenuitrusting. Op deze pagina laten wij u kennis maken met alle mogelijkheden op het gebied van aangepaste keukens!

Lees meer >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.1

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.1