Bij Grando Zaandam helpen wij je graag verder.

Maak een afspraak

Iedere donderdag koopavond

Wij adviseren  je graag over jouw nieuwe keuken of badkamer. 

Plan je afspraak

Grando Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 15
1506PW Zaandam

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • Zo 21-7-2024
  gesloten
 • Zo 28-7-2024
  gesloten
 • Zo 4-8-2024
  gesloten
 • Zo 11-8-2024
  gesloten
 • Zo 18-8-2024
  gesloten
 • Zo 25-8-2024
  gesloten
 • Zo 1-9-2024
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij jouw thuis.

"Ik ben vertrouwd met onze directe omgeving en de omliggende regio's."

Welkom bij Grando Keukens en Badkamer Zaandam! Bij Grando Zaandam vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. In onze showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die je helpen om jouw droomkeuken en of badkamer te realiseren. Bij Grando Zaandam staan alle adviseurs voor je klaar om je volledig te adviseren. Je wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor je. Ook wanneer je ervoor kiest om jouw huidige keuken/ badkamer te renoveren. 

Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom. Vestigingsmanager Roy Nieuwkoop en zijn team staan voor je klaar, om jouw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Roy komt zelf uit de omgeving en ben daardoor bekend met de directe regio's om ons heen. Het is voor hem dan ook een genoegen om klanten uit omstreken te assisteren en hen persoonlijk van advies te voorzien! Tot ziens bij Grando Zaandam! 

Plus! Vanaf nu altijd een perfect klimaat bij Grando Keukens & bad Zaandam!

Roy Nieuwkoop

Vestigingsmanager Grando Zaandam

Persoonlijk advies.

Grando Keukens en Badkamers Zaandam biedt je persoonlijk advies op maat voor jouw keuken en/of badkamer. De ondernemer en het toegewijde team van adviseurs staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomruimte. Van het kiezen van het juiste ontwerp tot het selecteren van hoogwaardige materialen, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Met ons persoonlijk advies houden we rekening met jouw specifieke wensen, behoeften en budget, zodat je een oplossing krijgt die perfect bij jou past.

Plan een bezoek >

Tegels en tegelvloeren

Bij Grando Zaandam kan je ook terecht voor prachtige tegelvloeren. Wil je dezelfde tegel vanuit jouw keuken of badkamer doorgelegd hebben in de rest van uw huis? Of juist iets heel anders? Voor je tegelvloer ben je bij Grando Zaandam ook aan het juiste adres.

Lees meer >

Keuken achterwanden

Bij Grando Keukens en Badkamers Zaandam vinden wij het belangrijk dat je de juiste achterwand voor de juiste toepassing in jouw keuken weet te vinden. De achterwand van je keuken, bepaald de sfeer in jouw keuken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. In onze showroom adviseren we je er graag over en tref je verschillende voorbeelden van achterwanden aan.

Lees meer >

Aangepaste keukens

Ben je mindervalide en ga je een nieuwe keuken aanschaffen? Dan is het belangrijk dat je je zich goed laat informeren over de mogelijkheden. Grando Zaandam is dé specialist in het ontwerpen van keukens op maat. Dit betekent dat we samen met jou op zoek gaan naar praktische oplossingen waarmee we jouw keuken zo toegankelijk mogelijk kunnen maken: van in hoogte verstelbare werkbladen en wandkasten tot liftsystemen en andere praktische keukenuitrusting. Op deze pagina laten wij je kennis maken met alle mogelijkheden op het gebied van aangepaste keukens!

Lees meer >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2