(Inloop)douchen was nog nooit zo makkelijk

Een douchegordijn dat tegen uw lijf plakt. Piepkleine doucheruimte waar u zich tijdens een scheerbeurt steeds weer tegen het zeepbakje stoot. Of dat u tijdens het haren wassen in moeilijke posities moet manoeuvreren om niet tegen de douchewand aan te botsen en u het moet doen met een miezerig straaltje. Herkenbaar? Laat u dan verlossen van dit ongemak. Want niet alleen baden, ook douchen hoort een heerlijk moment van ontspanning te zijn. In dit blog leest u hoe u dát voor elkaar krijgt.

Inloopdouche

Lange strandwandelingen, fietstochten door het prachtige Hollandse land en genieten van betoverend weidse uitzichten. Nergens wordt u toch blijer van? Echter, dat gevoel van rust en ruimte is snel voorbij als u na afloop die krappe doucheruimte binnenstapt. En juist na die fietstocht is niets zo heerlijk als afsluiten met een ontspannende douche. De inloopdouche met regenkop is in dat geval dé oplossing voor u.

Zo vrij als een vogel

Zoals de naam al zegt loopt u zó de doucheruimte binnen. Geen vervelende drempeltjes, benauwende douchewanden en het allerfijnste: gewoon de douchestraal uit kunnen stappen zonder u te hoeven stoten tegen de douchewand of kranen. Dankzij de open ruimte en ingebouwde kranen voelt u zich zo vrij als een vogeltje. Is de open ruimte toch te fris? Dan kunt u altijd kiezen voor een mooie enkele glazen douchewand om de ruimte tóch nog een beetje af te sluiten.

Rust

Een rustige ruimte zonder al te veel poespas? Een inloopdouche kenmerkt zich door zijn eenvoud en simpele lijnen; of dit nu in glas, staal of tegels is. Een goed afgewerkte douchegoot zorgt ervoor dat het water netjes weg kan lopen, waardoor een douchebak overbodig wordt. De doucheruimte oogt hierdoor een stuk rustiger. Voelt u zich toch prettiger bij een douchebak? Laat dan een mooie, lage en luxe variant plaatsen of één die helemaal gelijk loopt met uw vloertegels.

De regendouche

In zo’n mooie grote ruimte komt u natuurlijk niet weg met een standaard douchekop. Zeker vanwege die grote ruimte mag er ook wel een flinke douchekop in de douche aanwezig zijn. Met een (zuinige) regendouche zorgt u niet alleen voor meer warmte in de badkamer, ook creëert u met deze grote douchekop een heerlijk wellness gevoel. Doucht u regelmatig kort of wilt u uw haar een keer niet nat maken? Regendouche-koppen worden vaak geleverd inclusief handdouche, voor als u even niet onder de regen wilt staan!

Makkelijk in onderhoud

Geen assepoester? Geen probleem. Zorg dat u naar elke douchebeurt de wanden droog trekt met een trekkertje of afdoet met een handdoek. Dit voorkomt kalkvlekken op uw glas en tegels.

Nú bij uw badkamer: bad- en douchekranen cadeau!

Nieuwsgierig geraakt naar een inloopdouche in uw eigen huis? En wilt u alvast eens kijken naar de mogelijkheden voor in uw badkamerruimte? Met de Grando 3D ontwerptool kunt u al ideeën op doen over de perfecte indeling, materialen en de sfeer van uw wellness ruimte. Vergeet niet uw ideeën van uw luxe badkamer mee te nemen als u een showroom bezoekt. Een adviseur helpt u graag verder.

Schaft u tussen binnenkort een nieuwe badkamer aan? Dan krijgt u t/m 3 maart de bad- en douchekranen van ons cadeau!