Greeploze keukens

Stijlvol en hypermodern

Greeploze keukens

Stijlvol en hypermodern

Greeploze keuken

We zien het steeds vaker: strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen. Dankzij de nieuwste technieken zoals de soft-motion en de tip-on zijn knoppen dan ook overbodig geworden. Een greeploze keuken geeft niet alleen een moderne en strakke uitstraling, het straalt ook rust en ruimtelijkheid uit. Op deze pagina gaan we in op de kenmerken van greeploze keukens, we benoemen de voor- en nadelen en voorzien u uiteraard van inspiratie. Want het samenstellen van uw nieuwe keuken moet leuk zijn. Genieten vanaf het begin, dat is waar Grando voor staat!

Pure luxe

Soft-motion en tip-on!

U kent het wel. Haastig trekt u ’s ochtends alle kasten en lades van uw keuken open. Het komt dan regelmatig voor dat u de keukenkast nét iets te hard dicht doet of vergeet dicht te doen. De oplossing? De greeploze keuken! Dankzij de nieuwste technieken gaat in principe bijna alles vanzelf… Pure luxe!

Een geruisloze keuken met soft-motion

De naam van deze techniek spreekt redelijk voor zich. Dit systeem voorkomt niet alleen het harde geluid van het dichtslaan van kasten en lades, de soft-motion techniek voorkomt tevens beschadigingen. U geeft een zacht duwtje… en de lade sluit soft en geruisloos!

Minimale inspanning met tip-on

Houdt u van een ultiem moderne uitstraling? Dankzij de tip-on techniek zijn niet alleen knoppen en grepen verleden tijd, ook greeplijsten zijn overbodig. Hierdoor oogt uw keuken nóg strakker. U duwt simpelweg zacht tegen de kast of lade en deze opent automatisch. 

Less is more

Greeploze keukens: op en top modern

Is uw woning modern ingericht? Dan sluit een design keuken mooi aan bij de sfeer van uw huis: strak en stijlvol. We zien de greeploze kasten en lades dan ook steeds vaker terug in de moderne keuken. En niet voor niets: het weglaten van knoppen en grepen geeft een rustige uitstraling. Dankzij het gebruik van hoogglans materialen en strak ingebouwde keukenapparatuur oogt uw keuken nóg ruimtelijker!

Wanneer u een maaltijd aan het bereiden bent, blijven uw handen niet altijd schoon. Logisch. Op een greeploze keukenkast kunt u daarom weleens een vette vingervlek opmerken. Het voordeel? Dankzij het gladde oppervlak van uw ladekasten veegt u de vlekken er met één handbeweging weer net zo gemakkelijk vanaf.

Kleuren, materialen en opstellingen

Hoewel we de soft-motion en tip-on technieken voornamelijk in de moderne keuken terugzien, is in de greeploze keuken vrijwel alles mogelijk. Of u nu de voorkeur geeft aan hoogglans of mat, of aan een chic glazen of robuust composiet werkblad. Uw Grando adviseur voorziet u graag van informatie en inspiratie op het gebied van kleurcombinaties, materialen en de keukenopstelling die het beste in uw keukenruimte past. Is het nodig om een leiding te verleggen of stucwerk uit te laten voeren? Ook dat is bespreekbaar. Ons doel is om uw keukenwensen uit te laten komen en ontzorgen u daarom van A tot Z. Van ontwerp tot montage!

Inspiratie nodig?

Het kiezen van uw droomkeuken doet u niet elke dag. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf welke kleuren en materialen u het mooiste vindt of welke opstelling en keukenapparatuur u het meest praktisch vindt. Grando besteedt niet alleen veel aandacht aan de uitstraling van de keuken, ook ergonomie staat bij ons hoog in het vaandel. Want wanneer u staat te kokerrelen moet u natuurlijk zo optimaal mogelijk worden ondersteund! Wij geven u graag een aantal voorbeelden van greeploze keukens waardoor u zich alvast kunt laten inspireren:

  • Keuken Gavi: trendy en ruim. De combinatie van hout en wit geeft een waanzinnig contrast.
  • Keuken Milano: ruimtelijk en fris!
  • Keuken Cuasso: zuiverwit én luxueus. Met extra sfeer dankzij een Piet Hein Eek behang.

Meer inspiratie opdoen? In ons Grando Inspiratie Magazine showen wij u nog veel meer compleet ingerichte greeploze keukens. Laat u verrassen door alle tips op het gebied van materiaal, kleur én keukenapparatuur!

Grando ontzorgt van aankoop tot montage

Bij Grando gaan vakmanschap, kwaliteit en betaalbaar keukendesign altijd samen. U kiest uit een breed aanbod keukens: greeploos, maar ook mét knoppen. Zelf uw keuken ontwerpen? Dit kan met behulp van de Grando ontwerptool. Laat u het ontwerp liever aan een van onze adviseurs over? Ook dat is mogelijk. Er is namelijk altijd wel een Grando specialist bij u in de buurt. Zij ontzorgen u van A tot Z: van aankoop tot montage. Zo bent u altijd verzekerd van de keuken van uw dromen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen in een van onze showrooms. Graag tot ziens!