Greeploze keuken

We zien het steeds vaker: strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen. Dankzij de nieuwste technieken zoals de soft-motion en de tip-on zijn knoppen dan ook overbodig geworden. Een greeploze keuken geeft niet alleen een moderne en strakke uitstraling, het straalt ook rust en ruimtelijkheid uit. Op deze pagina gaan we in op de kenmerken van greeploze keukens, we benoemen de voor- en nadelen en voorzien je uiteraard van inspiratie. Want het samenstellen van jouw nieuwe keuken moet leuk zijn. Genieten vanaf het begin, dat is waar Grando voor staat!

Soft motion en tip-on!

Je kent het wel. Haastig trekt je ’s ochtends alle kasten en lades van jouw keuken open. Het komt dan regelmatig voor dat je de keukenkast nét iets te hard dicht doet of vergeet dicht te doen. De oplossing? De greeploze keuken! Dankzij de nieuwste technieken gaat in principe bijna alles vanzelf… Pure luxe! Een geruisloze keuken met soft-motion.

De naam van deze techniek spreekt redelijk voor zich. Dit systeem voorkomt niet alleen het harde geluid van het dichtslaan van kasten en lades, de soft-motion techniek voorkomt tevens beschadigingen. je geeft een zacht duwtje… en de lade sluit soft en geruisloos!

Minimale inspanning met tip-on

Houd je van een ultiem moderne uitstraling? Dankzij de tip-on techniek zijn niet alleen knoppen en grepen verleden tijd, ook greeplijsten zijn overbodig. Hierdoor oogt jouw keuken nóg strakker. Je duwt simpelweg zacht tegen de kast of lade en deze opent automatisch. 

 

Greeploze keukes; op en top modern

Is je woning modern ingericht? Dan sluit een design keuken mooi aan bij de sfeer van jouw huis: strak en stijlvol. We zien de greeploze kasten en lades dan ook steeds vaker terug in de moderne keuken. En niet voor niets: het weglaten van knoppen en grepen geeft een rustige uitstraling. Dankzij het gebruik van hoogglans materialen en strak ingebouwde keukenapparatuur oogt je keuken nóg ruimtelijker!

Wanneer je een maaltijd aan het bereiden bent, blijven jouw handen niet altijd schoon. Logisch. Op een greeploze keukenkast kan je daarom weleens een vette vingervlek opmerken. Het voordeel? Dankzij het gladde oppervlak van je ladekasten veeg je de vlekken er met één handbeweging weer net zo gemakkelijk vanaf.
 

Kleuren, materialen en opstellingen

Hoewel we de soft-motion en tip-on technieken voornamelijk in de moderne keuken terugzien, is in de greeploze keuken vrijwel alles mogelijk. Of je nu de voorkeur geeft aan hoogglans of mat, of aan een chic glazen of robuust composiet werkblad. Je Grando adviseur voorziet je graag van informatie en inspiratie op het gebied van kleurcombinaties, materialen en de keukenopstelling die het beste in jouw keukenruimte past. Is het nodig om een leiding te verleggen of stucwerk uit te laten voeren? Ook dat is bespreekbaar. Ons doel is om je keukenwensen uit te laten komen en ontzorgen je daarom van A tot Z. Van ontwerp tot montage!

Laat je inspireren door Grando Keukens | Badkamers

Houd je van landelijk, modern, greeploos of een combinatie van verschillende stijlen? Jij bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstellingen jij het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt je tot de beste inzichten. Om je te helpen bij het samenstellen van jouw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratie Magazine.


Dit magazine staat boordevol praktische tips die je ondersteunen bij de zoektocht naar jouw favoriete keuken. Zo vind je er informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij jou past, wat de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte je nodig hebt en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. Je leest over de laatste trends, de nieuwste technische keukenapparatuur én je neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die je voorgingen. Vraag het magazine nu aan!