Greeploze keuken

We zien het steeds vaker: strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen. Dankzij de nieuwste technieken zoals de soft-motion en de tip-on zijn knoppen dan ook overbodig geworden. Een greeploze keuken geeft niet alleen een moderne en strakke uitstraling, het straalt ook rust en ruimtelijkheid uit. Op deze pagina gaan we in op de kenmerken van greeploze keukens, we benoemen de voor- en nadelen en voorzien u uiteraard van inspiratie. Want het samenstellen van uw nieuwe keuken moet leuk zijn. Genieten vanaf het begin, dat is waar Grando voor staat!

SOFT-MOTION EN TIP-ON!

U kent het wel. Haastig trekt u ’s ochtends alle kasten en lades van uw keuken open. Het komt dan regelmatig voor dat u de keukenkast nét iets te hard dicht doet of vergeet dicht te doen. De oplossing? De greeploze keuken! Dankzij de nieuwste technieken gaat in principe bijna alles vanzelf… Pure luxe! Een geruisloze keuken met soft-motion
 

De naam van deze techniek spreekt redelijk voor zich. Dit systeem voorkomt niet alleen het harde geluid van het dichtslaan van kasten en lades, de soft-motion techniek voorkomt tevens beschadigingen. U geeft een zacht duwtje… en de lade sluit soft en geruisloos!

Minimale inspanning met tip-on

Houdt u van een ultiem moderne uitstraling? Dankzij de tip-on techniek zijn niet alleen knoppen en grepen verleden tijd, ook greeplijsten zijn overbodig. Hierdoor oogt uw keuken nóg strakker. U duwt simpelweg zacht tegen de kast of lade en deze opent automatisch. 

GREEPLOZE KEUKENS: OP EN TOP MODERN

Is uw woning modern ingericht? Dan sluit een design keuken mooi aan bij de sfeer van uw huis: strak en stijlvol. We zien de greeploze kasten en lades dan ook steeds vaker terug in de moderne keuken. En niet voor niets: het weglaten van knoppen en grepen geeft een rustige uitstraling. Dankzij het gebruik van hoogglans materialen en strak ingebouwde keukenapparatuur oogt uw keuken nóg ruimtelijker!

Wanneer u een maaltijd aan het bereiden bent, blijven uw handen niet altijd schoon. Logisch. Op een greeploze keukenkast kunt u daarom weleens een vette vingervlek opmerken. Het voordeel? Dankzij het gladde oppervlak van uw ladekasten veegt u de vlekken er met één handbeweging weer net zo gemakkelijk vanaf.
 

KLEUREN, MATERIALEN EN OPSTELLINGEN

Hoewel we de soft-motion en tip-on technieken voornamelijk in de moderne keuken terugzien, is in de greeploze keuken vrijwel alles mogelijk. Of u nu de voorkeur geeft aan hoogglans of mat, of aan een chic glazen of robuust composiet werkblad. Uw Grando adviseur voorziet u graag van informatie en inspiratie op het gebied van kleurcombinaties, materialen en de keukenopstelling die het beste in uw keukenruimte past. Is het nodig om een leiding te verleggen of stucwerk uit te laten voeren? Ook dat is bespreekbaar. Ons doel is om uw keukenwensen uit te laten komen en ontzorgen u daarom van A tot Z. Van ontwerp tot montage!

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad

Houdt u van landelijk, modern, greeploos of een combinatie van verschillende stijlen? U bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstellingen u het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt u tot de beste inzichten. Om u te helpen bij het samenstellen van uw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratie Magazine.

 

Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar uw favoriete keuken. Zo vindt u informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij u past, wat voor u de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte u nodig heeft en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. U leest over de laatste trends, de nieuwste technische keukenapparatuur én u neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die u voorgingen. Vraag het magazine nu aan!